2012. december 19., szerda

21.-e ajándéka


Ez a doboz a Kisherceg bárányának a doboza. Valahogy ilyennek képzelem azt az ajándékot, vagy lehetőséget, amit a mostanság gyakran hangoztatott december 21. hoz el. Mindenki olyannak gondolja, amilyennek akarja, és mindenki annyit tapasztal majd meg belőle, amennyire megérett.
A 3x12 dátuma látszólag jött és ment, mit sem változtatva a világon. Bevallom, én is nagyobb durranásra számítottam, de a történések még mindig kevésbé látványosak voltak. Keresztlányom aznap az osztrák utakat róva csodás naposzlopról számolt be, amit az alábbi linken meg lehet nézni:
Az érzékenyebbeket megérintette, csodás megéléseik voltak, de a felszín alatt mindenkiben, vagy jobban mondva mélyen bennünk megindultak a lelki átalakulás folyamatai, testi szinten pedig szerintem szinte mindenki megérzi a nagyon erős energiák folyamatos beáradását, ami krónikus fáradtság érzetet, fejfájást, álmatlanságot, csontok-ízületek fájdalmait, szédüléseket, tisztulási panaszokat /hányinger, hányás, hasmenés/, szem bevérzést, szívritmus zavarokat, szívtáji fájdalmakat és hasonló tüneteket okoz. Álmaink élénkek, kaotikusak lehetnek. Én személy szerint a már ébredéskor jelen lévő fejfájásról, a hirtelen jövő erős megszédülésről és a tegnap beállt kereszttáji fájdalomról és hátmerevségről tudok beszámolni. Mellette nem elhanyagolhatóak a pozitív tapasztalatok sem: könnyűség érzet, derű, nyugalom, segítőkészség erősödése, egymásra figyelés, empátia, vágy a jobb, békésebb élhetőbb, boldogabb világra. Tetteinkre, gondolatainkra szándékainkra sokkal gyorsabban jön a visszacsatolás. Hamarabb érezhetjük tetteink következményeit, szándékainkkal bevonjuk a megvalósulást. Élesednek a megérzéseink, ráérzéseink.
Nem mindenki egyformán reagál ezekre az energiákra, ami nem jelenti azt, hogy ő nem részesül belőle. Biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos távolságról visszanézve majd úgy emlékezünk ezekre az időkre, hogy kivételes és sorsfordító évek voltak. Amit létrehozunk, most teremtjük mi mindnyájan. Az emberiség közös tudatmezeje adja meg azt a mintát, ami alapján megformálódik a jövőnk. Sokan, sokféle segítséget próbáltak és próbálnak nyújtani az emberiségnek a változással kapcsolatosan. Nász János évek óta gyűjti és rendszerezi ezeket az infókat. Akit érdekel ebben a bejegyzésben megtalálhatja a 21.-re vonatkozó infókat:
Erre a napra - mondhatni: természetesen - újra szerveznek világmeditációkat, én most Cobra felhívását teszem fel:
Úgy várom ezt a napot, mint ahogy a Karácsonyt vártam kiskoromban. Most is azt várom: a fény születését.
A hajnalt.


4 megjegyzés:

 1. A hajnalvárás sarkalatos pontja :)
  Mi lesz a blog új neve? Már eddig is lehetett volna Hajnalhozó ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) A Hajnalhozó azt hiszem, már foglalt. A név valószínűleg marad. Csak én változom. :)

   Törlés
 2. A fent leírt testi fájdalmak nálam is fix úgy jelentek meg, amint leírtad. Én meg az öregedés számlájára írtam, nem gondoltam volna, hogy átalakulok...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az öregedés is tuti belejátszik, meg az időjárás is. :) A valódi betegségeket ki kell zárni a biztonság miatt. Ha nincs indoka a panaszoknak, akkor utalnak arra, hogy ezek "felemelkedési szindrómák". Sokszor leírták, megtapasztalták sokan az előttünk vagy velünk járók.

   Törlés