2012. január 7., szombat

Dominó

kardwell.com
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
álmodni képes"
Írta Shakespeare nagymester a Hamletben. Mélyen egyetértek vele, ezért mindig is nagyon érdekelnek azok a dolgok, amik teljesen valószerűtlennek tűnnek, ám / hogy a darabnál maradjak /
"Őrült beszéd, őrült beszéd de van benne rendszer"
 Bő egy éve már foglalkoztam a dominókkal, akkor azt írtam, hogy elkezdődött a dominók bedőlése.
Napi politikával igyekszem nem foglalkozni, foglalkozzon vele, akinek fontos a konc, vagy aki szereti magát értelmetlenül felidegesíteni. A valódi történések a háttérben zajlanak, amikről a köznép vajmi keveset sejthet.
Időnként aztán valaki beleköp a levesbe, mint a múltkor a Wikileaks-es Julian Assange vagy most David Wilcock. A nem hétköznapi történésről /egyenlőre/ itt olvashattok:
Az én hozzátenni valóm annyi, hogy amikor megláttam David Wilcockot úgy éreztem, hogy nagyon emlékeztet Julian Assange-ra, aki viszont nagyon hasonlított szerintem Ashtar parancsnokra, a plejádiak vezetőjére. Íme a képek:
A: Assange, B: Wilcock, C: Ashtar

Ha valaki nem tudná, hogy kerül képbe a plejádi csillagflotta, akkor csak annyit mondanék, hogy része annak a Galaktikus Föderációnak, akik folyamatosan figyelemmel kísérik a Földön zajló folyamatokat, és segítik az átalakulást. Sokaknak ez hajmeresztő lehet, de érdemes ennek is utánaolvasni...
Ki tudja? Eltelik pár hét, hónap, és meglehet, hogy itt sétálnak majd köztünk az utcán. :)
Vagy máris itt sétálnak? :)