2014. március 8., szombat

Előadás a Tayos-barlangról Tatabányán /ajánló/


Ami a történelemkönyvekből "kimaradt"


2014. március 14-én, pénteken 18 órai kezdettel

A Tayos-barlang kutatásának dokumentált története
című könyv bemutatója kerül megrendezésre

a tatabányai Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban (Tatabánya, Hadsereg út 98.).

A Tayos-barlang és feltárásának története megosztja a közvéleményt, amiért is olyan tényfeltáró és -közlő, tisztázó munkát vállalat a Móricz János Kulturális Egyesület, mely mára egy Equadorral folytatott diplomáciai kapcsolattá fejlődött. Az est folyamán az Egyesület elnöke avatja be az érdeklődőket mind az eddigi eredményekbe mind pedig a munkájukhoz szükséges gondolkodásmód mintáiba.

Az Egyesület lassan két éve, 2012. áprilisában szervezte meg az ügyben meghatározó értékű és jelentőségű Nemzetközi Őstörténeti Konferenciát Körmenden. Az est vendégei ezzel kapcsolatban is tájékozódhatnak.

A várhatóan két órás, vetítéssel egybekötött előadás szünetében megvásárolható a bemutatott könyv, és komolyabb érdeklődők számára lehetőség nyílik becsatlakozni a kutatómunkába. A belépés ingyenes. Az előadó és tevékenysége adománnyal egyénileg támogatható.
Helybiztosítás és a szervezés leegyszerűsítése miatt kérem, hogy az érdeklődők regisztrálják megtisztelő részvételüket és könyvigényüket a elérhetőségeink valamelyikén: banyaszmuvhaz.jk@gmail.com valamint 30/337-9574