2012. április 21., szombat

Nagytakarítás

nicethings.blog.hu

Földrengések, vulkánkitörések, viharok, áradások...
Szőnyegrázás, szellőztetés, porszívózás, le-és felmosás...
Földanyánk nagytakarít.
Dr. Georgi Stankov - aki azt mondja magáról, hogy napjaink felemelkedett mestere, aki közülünk nőtt ki -, felállított egy menetrendet 2012-re. 
Érdemes belenézni, nehogy lemaradjunk valamiről!  :)
Igaz, hogy a legújabb verzió már egy megváltozott forgatókönyvről beszél:
Figyelemre méltónak tartom az írásait, az alábbi blogon az aktuális bejegyzéseit lehet nyomon követni.
Előre szólok, hogy az írás a nyugalom megzavarására alkalmas, de nem ez a célja. :)
Aki még nem találkozott a témával, bizonyára értetlenül áll az egyidejűen jelen lévő Földek problematikája előtt. Hogy lehet ez?
Megint csak ahhoz tudom hasonlítani, hogy ugye, lehetséges az is, hogy egyszerre, egy helyen több TV csatorna műsora van jelen, de csak azt "fogjuk" éppen, amelyikre ráhangoljuk a készülékünket?
Évek óta készül az Új Föld. Mi készítjük. Mi, akik a lakói leszünk. Azok lesznek a lakói, akik képesek fogni azt a frekvenciát, amelyikre az Új Föld hangolva van.
 Jelenleg már készen van az új kristálytudatosságú rácsháló, amelyik az új Föld "szerkezetét" tartja. 144 ezer ponton van rögzítve ez a szerkezet, 144 ezer magas tudatossági fokon létező élő ember tartja, akik mint egy oszlop, önmagukat energiacsatornaként működtetik. Ez azért is nagy csoda, mert az emberiség legnagyobb része valóban nagyon alacsony tudatszinten vegetál. Folyamatosan jelen van életünkben a félelem és a kétségek, az egymás ellen fordulás. Hinni sem merjük, hogy jöhet változás, még azok is kételkednek, akik évek óta dolgoznak a "felemelkedésért", és nap, mint nap tapasztalják, hogy az előrevetített történések itt vannak, a saját bőrünkön érezzük. Még mindig kevesen vannak, akik érzékelik a jeleket, Mégis fontos beszélni róla, mert, ha egyszer átfordul a mennyiségi változás minőségibe, jó ha nem lesz teljesen ismeretlen a téma. Meredek ezekről beszélni, de jobb, ha tudunk róla, ki tudja: hátha holnap egyszer csak nagyon furcsának tűnik minden... :)
Ha belegondolok, hogy milyen sokan azt gondolják ezeket elolvasva, hogy "ez a nő tiszta hibbant"... De nem gondolok bele! :)