2012. október 24., szerda

Kik ülnek a kerekasztal körül?

 
Sokat gondolkodom mostanában azon, hogy az információ áradatból, amibe nyakig bevetettem magam mi értékes információ, és mi az, ami szemét? Persze használhatom a sokat emlegetett "hallgass a szívedre" módszert - szoktam is -, de az ember minél többet akar tudni, annál inkább elveszettnek érzi magát. Időnként összeáll a kép, bizonyos részek kitisztulnak, ám valami eddig nem ismert dolog, mint egy vízbe dobott kő, alaposan fel tudja kavarni az iszapot.
Az egyetlen biztos pont a megélt tapasztalatom, az ahogy formálódott a gondolkodásmódom, ezáltal az életem. Az, hogy honnan hová jutottam, és mi volt segítségemre.
Amikor 2008-ban találkoztam a 2012-es év témakörével, elkapott a gépszíj: mindent akartam tudni róla. Aztán Kryon könyvei jöttek szembe, és a szívem minden dobbanása azt mondta, hogy "igen"!
A következő lépcső a Bíbor kör, és Tóbiás tanításai, aminek hatására eljutottam addig, hogy "fénymunkás vagyok". Na, itt már kezdett zavarosodni a helyzet, mert nagyon változatos a fénymunkások összetétele tudati szinten. Ahogy terjedt az "ébredés", úgy hígult, lett egyre csili-vilibb, heppibb, szenzációhajhászabb a pálya. Az addig értékes információk nyakon öntve cukormázzal émelyítő katyvasszá lettek. Megszaporodtak a "csatornázások" /médiumi úton való üzenetközvetítések/, leleplező videók árasztották el a világhálót, könyvkiadók szakosodtak a témára, az ezoterika addig gondosan őrzött zárt világa avatatlan kezekbe került. Vagy ez csak a látszat? A valóban értékes tudás most is csak annak adatik, aki felelősséggel tud élni vele?
Akkor mi folyik itt?
Figyelve a folyamatot, itt valóban tervszerű tudatbefolyásolás folyik. Mintegy válaszul a feltett kérdéseimre, - vagy inkább következtetéseimre rímelve - találtam ma ezt a videót.


Akkor most már csak a következő kérdések motoszkálnak bennem:
ami jelenleg a világban történik vajon a "végidők jele", ami 
a: a civilizációnk önpusztításának a következménye, vagy
b: az univerzális törvényeké, amik előre meghatározzák a ciklusok lefutását, épp ezért előre jövendölhetőek, / mint tették is azt az ősi szentnek tekintett íratok/,vagy
c: egy régóta, gondosan felépített terv megvalósulása, amely az emberiséget végképp szolgaságba süllyeszti vagy
d: esetleg mindezeknek az együttese?
Miközben ezeken tipródom, az emberek azon aggódnak, hogy legyen mit enni, és melyik politikai csoportosulásnak kéne a szekerét tolni azért, hogy legyen mit enni. Attól tartok, hogy tök mindegy...
Hát, ez most nem volt egy "fényes" bejegyzés, de legalább hátha kiderül, hogy ki olvas arról a kis szigetről, ott Afrika mellett, ahol katonai támaszpont van. :)