2014. március 12., szerda

Az "ESEMÉNY"-ről


 Mivel anno sokat foglalkoztam az "ESEMÉNY"-nek nevezett előrevetített történéssel, úgy érzem most is át kell adni az aktuális infókat, ki-ki bánjon vele saját belátása szerint. A bemásolt szöveg csak töredéke az eredeti bejegyzésnek, a többi a link alapján elérhető.

"MI MAGA AZ ESEMÉNY?
Az ESEMÉNY lesz bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem-fizikai síkon. A nem-fizikai síkon
  • Érzékelni lehet majd egy nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi Napból (amit Plejádi nyelven Alohae-nak neveznek) fog a bolygó felszínére érni. Ez a Napból érkező speciális fény vagy villanás áthatol a Földön, és az emberiség egészén. Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretetenergia fényében, és véget vet a kettősségnek. Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható, vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt.
  • Lehetséges, hogy egyeseknél lesz egy erős sokkhatás, de azok, akik tudatában vannak az eseménynek, olyan pozitív változásként fogják felismerni, aminek eljött az ideje. Ez az Isteni villanás el fogja indítani a spirituális erőket, a földönkívülieket, az Agarthai Hálózat embereit, az X bolygót és a Földön lévő Ellenállási Mozgalmat, hogy megkezdjék a hosszú ideje várt tervek beindítását. Ezek a tervek annak a végrehajtásai, ami úgy ismert, mint a Galaktikus Kódex (Link Cobra oldalára.)
  • Anyahajók fognak láthatóan a Föld atmoszférájába érkezni, hogy megemeljék a Föld rezgését és hogy segítsenek a lakosságnak hozzászokni a tudatossági mezejükhöz, ahogy az elektronikus kerítés mátrixot lebontották most és mindenkorra. Nem fogják magukat felfedni, vagy nyilvános bejelentést tenni egy rövid ideig, noha a fizikai észlelések száma meg fog ugrani, hogy felkészüljön a világ a jelenlétük elfogadására.
A fizikai síkon a következők történnek.
  • A Föld katonai és rendőri erői akcióba lépnek, hogy megakadályozzák a zavargást, és hogy biztonságosan őrizve legyenek a létfontosságú infrastruktúrák a hamis zászlós elitista támadásoktól, amik arra lettek tervezve, hogy pánikot és félelem alapú reakciókat váltsanak ki.
  • Az esemény legjelentősebb része az élenjáró Elit tagjainak a letartóztatása lesz.
  • A Pénzügyi rendszerek/ az egész központi bankrendszer újraindítása, az összes bank számítógépét ki fogják kapcsolni és nem lesz lehetőség online kereskedelemre, ezért minden bank be fog zárni további értesítésig.
  • A főbb médiaközpontokat átveszik a polgári hatóságok, akik eltávolítják a cenzorokat és az elit alapú programokat és napirendeket.
  • Felfedés – A titkos dokumentumok, és az események (beleértve a földönkívüli információkat is) nyilvánosságra hozása el fog kezdődni kis idő elteltével az aktuális esemény után . Sok minden fel lesz fedve a világ rejtélyeiből / ki ölte meg Kennedy-t/ CIA drog üzlet/ az igazi erők, akik végig a világháborúk mögött álltak/ folyamatos népességcsökkentő napirendek/ HAARP/ oltások/ Titkos űrprogram/ Elme Vezérlés/ pénzügyi bűnök és sok-sok dolog, ami sokkolni fog rengeteg embert!
  • Végre megtörténik az új, tisztességes pénzügyi rendszer kezdete jóléti alapokkal és világra szóló alapokkal a bolygó gyógyításáért.
  • ÚJ Kormányzat/Politikai rendszer, Oktatási rendszer, Egészségügyi rendszer, Történelem órák, stb-stb. Az emberiség lassú és fokozatos ráébresztése arra a tényre, hogy léteznek pozitív földönkívüli fajok, és hogy milyen galaktikus kapcsolataink vannak.
  • Az új fejlett technológiák bemutatása.
  • Meg lesznek osztva azok a Technikák, amelyek a spirituális növekedést segítik, megtanuljuk, hogy kik vagyunk és, hogy honnan is jöttünk. Egyenként fogunk rájönni egyedi céljainkra és mindenki számára ki fog körvonalazódni a saját életútja.
  • Lesznek majd olyan műalkotások elővéve az ősi gyűjteményekből, amelyek felfedik az igazságot az ember földönkívüliekkel való kapcsolatáról a közelmúltból. Meg fogjuk érteni kozmikus örökségünket. Ősi helyszíneken fognak múltbeli űrhajókat feltárni és lesznek fizikai bizonyítékok az ősi technológiákról.
  • Lesz majd egy kezdeményezés a fejlett gyógyító technológiák felfedésére, amelyek azért lettek elnyomva, hogy az Elit gazdag tudjon maradni és szenvedésben tartsanak minket. Végül is a jelenlegi gyógyászati rendszer radikálisan át fog alakulni a sokkal fejlettebb formájú kezelések fényében.
  • Szabad energia készülékek elérhetőek lesznek az otthonod és a kocsid számára, véget vetve ezzel a fosszilis üzemanyagnak és egyéb mérgező technológiáknak.
  • Végül is lesznek nyilvános vizsgálatok, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy mi is történt, biztosítva ezáltal egy tömeges katarzist gyógyulás és esetleges megbocsátás formájában/ a bűnözők meg fogják kapni kétség kívül a szükséges gyógyítást és tanácsadást az eltorzult elméjük miatt.
Tartsd észben, hogy azok a részletek, amik itt át vannak adva NEM teljesen pontos leírásai mindennek ami megtörténhet. Viszont ezek az alap tervek, ahogy ezek pontosan értendők ebben az időben. Ez azt jelzi, hogy egyes aspektusai ennek a tervnek végre lesznek hajtva. Az ember szabad akarata központi szerepet játszik ebben a folyamatban, és a tervek végrehajtási menete is teljesen képlékeny, ami óránként is változhat attól függően, hogy hogyan haladnak az dolgok az esemény alatt.
Ez az „esemény” nem olyan célú lesz, mint egy Földi típusú forradalom, ahol kockázatot kell vállalni az ártatlan emberek élete miatt. Pont EMIATT tevékenykedünk, hogy biztosítsuk a békés átmenetet. Egy ilyen hatalmas művelet olyan típusú precizitást igényel, amiben csak maga a Teremtő Atya/Anya tud dönteni..
Itt az ideje megértenie mindenkinek ezen a bolygón, hogy ezek a jövőbeli változások NEM néhány őrült ember kezében vannak, akik a hatalmukkal rossz döntéseket hozhatnak, amik aztán vérontáshoz is vezethetnek..
Az eljövendő „Esemény” NEM  egy véres forradalom. Maga az Esemény egy törvényes végrehajtása a most létező planetáris törvényeknek. Ezen felül egyben a „Galaktikus Kódex” végrehajtása is. Az „Esemény” napján az egész világ informálva lesz, hogy most Béke van a Földön, és visszatér a földi emberek szabadsága."
http://kristalyhang.wordpress.com/2014/03/11/cobra-egy-lehetseges-forgatokonyv-az-esemenyhez-2013/