2012. január 21., szombat

SZERelem 2


Hogy az előző bejegyzésben leírtak hogy jönnek a SZERelemhez? Hát úgy, hogy a történések láncolata eljuttatott egy új megértési szinthez. Ehhez az is kellett, hogy sokat pihenjek, aludjak.  Nagyon sok információt alvás közben kapunk, ugyanis éber állapotban a befogadást az elme gyakran gátolja, mivel nem tud vele mit kezdeni, nem illik a hiedelemrendszerébe, ezért elutasítja, túlsiklik rajta.
Hiába ismertem föl a múltkoriban, hogy ki kell üríteni a tudatot ahhoz, hogy befogadóvá lehessünk, továbbra is vadásztam az információkat, annak ellenére, hogy tudom: most már saját magunkra kell hagyatkozni, használni a megérzéseinket, hasznosítani az eddigi tapasztalatokat.
A fájó gerincem nem engedett sok időt a gép előtt tölteni, a gép meg egyébként is rendetlenkedik, túlterhelt a kis memóriája. Így kerültek elő a régebben megvett könyvek. A rég olvasott könyvekből meg épp az az információ, amire most van szükség. Mindig van olyan, hogy nem értem a leírtakat, aztán egy kis idő teltével újraolvasom, és minden világossá válik. Most is ez történt. Azt pedig, hogy most mire van épp szükség onnan tudom lemérni, hogy különös módon minden fórumon arról kezdenek beszélni: jelen esetben az energia bevonzásáról, a teremtéseinkről, és a szeretetről, ami mindent áthat.
Akikre szeretek figyelni: Kryon, Adamus, Mihály ark, de a többiek is egyre erőteljesebben hívják fel a figyelmünket arra, hogy változtassuk meg eddigi korlátolt gondolkozásmódunkat .Ébredjünk a tudatára, hogy a szándékunk, a megfelelő intenzitású érzelemmel, vággyal magához vonzza a megfelelő történéseket. Hogyan is történik mindez? /Na most jutottam el a SZERelemhez! :)/
Az egész Univerzumot elképzelhetetlenül apró tudati egységek alkotják. Bár önállóak, de a legváltozatosabb módon kapcsolódhatnak egymáshoz, hosszabb-rövidebb idejű nagyobb egységet alkotva. Vitalitásuk, hajlamaik, töltésük, tudatuk van, mozgásuk értelmezhetetlen a jelenlegi idő struktúrában. Ezek az egységek hoznak létre mindent, amit tudati energiával megálmodunk, és szándékaink, vágyaink erejével hatva rájuk, a kívánt egységbe rendeződnek. A rendszerek nem statikusak, folyamatosan áramló energiák alkotják, az hogy bármit is stabilnak, szilárdnak érzékelünk, csak a tudat viszonyítási módja. Amikor elfogadom az eddig megszokott észlelési, működési módokat /"régi energia"/, akkor lényegében elutasítom az összes többi lehetséges valóságot, vagy tapasztalási módot. Az vagy, amit hiszel magadról!, Te teremted meg a saját valóságodat! Sokszor hallottuk, olvastuk, de még mindig nem tudjuk, merjük élni, nem hisszük, hogy működik, pedig DE!
Kryont idézem innen:
..."Van valami a szeretet körül. Minden felől áramlik. Átjárja az Emberi Lények lelkét. Nagyon erősen érzed. Nem vagy tudatában annak, hogy küldték, vagy te vonzottad oda, csak van. Majdnem olyan rendkívüli és mélyreható, mintha valami másnak lenne a része, valami nagyobb dolognak."...
Ez a mindenhol jelenlévő, mindent átható, mindent formáló erő az, amit mi magyarok szerelem néven nevezünk, ami minden teremtésünk alapja. Milyen csodás, hogy a nyelv megőrizte az ősi tudást!