2011. május 3., kedd

Ringatás

http://ancientlosttreasures.yuku.com/topic/6233/Bird-Sun-and-Stone-in-Tribal-Legends
 
Pár hete részt vettem egy Holistic pulsing, azaz Lélekmasszázs tanfolyamon.Gyűjtögettem a tapasztalatokat, hogy kikristályosodjon bennem, mi is az amit tanultam, és mire használható, vagy egyáltalán használható-e valamire, vagy csak eladtak valamit, aminek egyesek bedőltek.
A módszerről röviden: a "Lélekmasszázs" egy testkezelési technika, ami nagyon finom ringatást és pulzálást alkalmaz. A kezelés alatt a kezelt személy, - ahogy nevezik a "baba"- ellazul, szeretetteljes, védett közegben érzi magát, egyfajta ősbiztonságban, ami hasonló ahhoz az állapothoz, amikor még magzatként, vagy kisgyermekként éltünk. Ez az élmény felébreszti a sejtemlékezetet, ami újrakódolja a tökéletes programot, amivel az újszölöttek - jó esetben - eleve rendelkeznek. Energetikai és érzelmi blokkok oldódhatnak fel a kezelés alatt.
Azt már most tudom, hogy tovább szeretnék lépni, részt venni a második lépcsős képzésen, és ha alkalmasnak találnak, akkor még tovább is.
Tetszik a módszer, mert teljes figyelmet és odaadást kíván a kezelő részéről. A "baba" - a mindannyiunk mélyén élő gyermek, aki voltunk -, akit ringatok, benne rejtőzik minden testben. Hihetetlen energiákat lehet mozgatni a ráhangolódás és a szeretet energiájával! Nem csak a kezelt személy, de én is feltöltődöm az áramló energiáktól, sokszor szó szerint érzem a lüktetést a kezem körül.
Talpmasszázsnál is lehet érezni energiákat, de akkor máshol van a hangsúly. Látom a kezelt arcát, beszélgetünk. Kérdezek, válaszol, látom a reakcióit, a szemét, a lába jelzi a tudatától függetlenül jelentkező félelmeit, érzem a mentalitását, sok minden van, ami árulkodik.
Lélekmasszázsnál egy szó sem hangzik el, vagy csak nagyon kevés. Nincs is rá szükség.
Minden, ami fontos, szavak nélkül, a "szívutakon" keresztül megy lélektől lélekig.