2011. június 10., péntek

Ispiláng


Pünkösdről olvashatunk Dr. B. Kovács Judit oldalán a Pünkösd ünnepe címszó alatt:

Kígyótartó

Kígyótartó csillagkép - Wikipédia

Amikor kislány koromban arról kérdeztek, mi leszek, ha nagy leszek, akkor legkorábbi emlékeim szerint azt mondtam, hogy doktor néni. Aztán ez elmúlt, sok minden más jött még, és igyekeztem elfelejteni, hogy gyógyítónak születtem, (talán mert tudtam, hogy milyen felelősséggel jár), aztán kikötöttem egy olyan szakmánál, ami nyíltan és egyértelműen a káprázatról szól, ami a valóság megszépítését, a "szép tálalást", a csillogó felszínt szolgálta. Ám az élet nem hagyja magát kicselezni. Az egérutak végén ott a csapda, ami könyörtelenül csattan, ha el szeretnénk kerülni a nehezebb pályát. Zsákutcák, falak, koppanások, és egyebek tereltek, és "kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel" most igyekszem megtanulni, beteljesíteni, amiért jöttem.
Mivel mostanában a kígyók (siklók képében) többször is megjelentek az életemben, és ez a szinkronicitás nyelvén figyelem felhívást jelent, és mivel úgy tartom, hogy Mihály arkangyal rendjébe tartozom, úgy értelmezem, hogy az üzenet nekem is szól és továbbítanom is kell:
http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=183:az-uj-foeld-energiai-2011-junius-mihaly-arkangyal-uezenete-celia-fenn-altal&catid=47:2011&Itemid=76
Ui.: Meg a kék amúgy is a kedvenc színem, és egyben a Mihályé is :)