2013. február 9., szombat

Mi az, ami történik velünk? 3. rész


Csak kattints az eredeti képre /a linkre, hogy nagyban lásd/, és gondolkozz el azon, hogy ez a megszámlálhatatlanul sok égitest csak egy kis szikrányi darabja a mindenségnek. Vajon mennyire lehet helytálló az a lebetonozott hivatalos verzió, hogy egyedül a mi bolygónkon létezik élet?
Ez most csak egy kis kitérő volt részemről, de lenyűgözött a kép, muszáj volt kitenni. :)
Eredetileg ezt a Prometheus c. mozifilmből való képet szántam ide:


A filmet nem láttam, de a filmből való képek arról árulkodnak, hogy a világok teremtett látszatvilágok Látszat, mint a hologram, amely technikai eszközökkel létrehozható.Az energiarács háló az a szerkezet, amelyik a látszatvilágot létrehozza, és fenntartja. Pontosabban, valószínűleg nem is egy háló létezik, hanem több. Van amit már a tudomány is felfedezett, a Föld felszínét behálózó Ley-vonalaknak utána lehet járni. Egy jelentős Ley vonal épp keresztbe szeli az országot Zalától Zemplénig, épp a Pilis sokszor emlegetett szent helyén is /meg sok más szentnek tartott helyen is/ keresztül.


Képeket nézegethettek erről pl. itt
Az előző részben föltett videónak azért örültem, mert sok minden olyan dolgot bemutat, amit magyaráznom kellene, de így elég, ha utalok rá, ráadásul jobban is tudja.
Alapvetés:  Anyag, a hagyományos értelemben nem létezik. / Magyarázatért fordulj a videóhoz. :)/
Minden, ami körülvesz bennünket rezgés, vibráció, hullámok, amik létrehozzák a formát, amit tapasztalunk. Azonos paraméterek megléte esetén egy látszólag stabil formavilág jön létre, amit a közös tudat valóságnak elfogad.
Alapvetés: Nem a forma alkotja a tudatot, hanem a tudat alkotja a formát.
Magyarul a gondolat nem az agyban jön létre, az agy csak egy vevő/és adó/ állomás, amelyik az információt feldolgozza. Az agy segít bennünket tájékozódni, létezni ebben a valóságban, mint egy szuperszámítógép, de nem tőle származik az eredeti gondolat. Íme a Forrás:
"Kezdetben vala az Ige és az Ige vala az Istennél és Isten vala az Ige." Mondja János Evangéliumának kezdő fejezete.
Milyen érdekes, ha megnézzük a történelem folyamán sok találmány egyszerre jelenik meg a színem. Talán ez sem véletlen. Mintha az információ ott lenne mindenütt egyszerre jelen, és aki képes rá, felismerheti, és lehozhatja a szellemi szintről a fizikaira. A tervek, álmok megvalósulása minden esetben ezt az utat járja be: először "jön" az ötlet, aztán a megvalósítás fizikai formában. Vajon honnan "jön" az az ötlet? Véletlenül összegabalyodnak a molekulák?
Alapvetés: Minden valaha létrejött gondolat továbbél, mint egyfajta energiamintázat. Az is, amelyik nem valósult meg fizikai szinten. A lehetséges valóságok párhuzamosan léteznek.
Hogy  mit fogadunk el valóságunknak a választásunktól függ, a világunk valóságát pedig az emberek összességének választásai, a kollektív tudat határozza meg. Mindannyian hatunk a világunkban megjelelő valóságra.
Mivel a világunk viszonylagos stabilitását a rácsháló/k/-ból származó energiarezgések tartják fenn, a sugárzás mértéke, mennyisége, erőssége stb változása esetén megváltoznak a világunk tulajdonságai is, vagyis más valóságot fogunk tapasztalni magunk köröl, amennyiben képesek vagyunk elviselni a változást.
A paraméterek változnak. A valóságunk változik. Most.
Szeretném, ha lennének kérdések. Segítenének a gondolkodásban.

U. i.: 02. 10.-én, vagyis ma ezt a cikket találtam:
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/yet-more-evidence-emerges-our-universe-grand-simulation-created-intelligent-designer 
Milyen érdekes, hogy ő is arról beszél, amiről én, és épp most...