2013. január 1., kedd

Új kezdet

http://www.facebook.com/groups/487056594643751/photos/

Nos, ez egy érdekes év volt... Sok elvárással, sok ijesztgetéssel, sok beteljesületlen ígérettel, sok zavarodottsággal. Ennek ellenére a dolgok sokat haladtak előre. Többször kérdezték már tőlem, hogy na, hol vannak a megígért nagy változások? Tény, hogy nem volt "fényrobbanás", nem léptünk reggel az ágyból egyenesen az 5. dimenzióba, és az UFO flotta sem bocsájtotta még a köznép rendelkezésére az új technológiákat. De! Ez nem jelenti azt, hogy minden csak szemfényvesztés!
Nehéz pár szóval elmagyarázni valamit, amit évek alatt tanult és tapasztalt valaki. Az sem biztos, hogy van értelme.  Mégis azt érzem, hogy meg kell osztanom mindazt, amit megértettem, vagy amit érzek. Most sokkal inkább, mint eddig bármikor
Hogy miért olyan fontos ez az idő, amit most élünk, azt talán a fenti képen jól  látható. Az Univerzumban minden egy bizonyos minta, rend, ritmus alapján működik. Mondhatni, pulzál, rezeg. A nagyságrendek különböznek, de a rend szerkezete nem. Mint ahogy a fraktálokban. A különböző ciklusok egymáshoz viszonyított állapotát mutatja a kép, de azt gondolom, a helyzet még ennél is bonyolultabb, mert ez csak egy síkban ábrázolt  vetület. Ez a "pont" / amit 2012 jelöl /mindenképpen változásokat hoz, akár tud róla valaki, akár nem. Magában hordozott egy lehetőséget  /talán még mindig fennáll? /, hogy egy olyan idővonalra kerüljünk, amelyik egyenesen a "csúcsra röpít", ahelyett, hogy meg kellene mászni a hegyet. Ez csak az én meglátásom, lehet, hogy nem így van.
A változás, amelyik elhozza a könnyebb, élhetőbb, derűsebb, segítőbb, szeretőbb életet, rajtunk múlik. Mindenképpen új ciklus kezdődik, / felívelő, ha lehet ezt mondani, az "Aranykor" /de nem mások hozzák, teszik meg helyettünk, és még a felénk repülő sült galamb előtt is érdemes legalább a szánkat kinyitni! :) A legnagyobb akadálynak azt látom, hogy az emberek szkeptikusak, nem is merik elhinni, hogy igazak lehetnek ezek a pozitív változások. Ugyan miért is hinnék? Az egész életük tapasztalata nem ezt tanította meg velük. Én sem hittem el a Jehova Tanúinak ami a szépen rajzolt könyvecskéikben volt. Azt pedig, hogy utánajárjanak a hallott infóknak, igazán nem várható el, amikor minden percüket, energiájukat felemészti, a létfenntartás.
Pedig a világ épp attól fog egyre gyorsabban váltani a jobb felé, minél többen látják meg ennek a lehetőségét, és tesznek érte magukért, a környezetükért, a világért.
El kell hinni, hogy lehetséges egy jobb világ! Ha már valaki látja, hogy lehetséges, akkor ezt terjessze! Mondja el minél több embernek, mutassa meg a jeleket, amik emellett szólnak! Nem igaz, hogy nem lehet változtatni, hogy mindez meddő, naiv ábránd! Minden bennünk dől el, belőlünk indul, aztán majd egymásra találnak az azonos álmokat álmodók.
Desszertnek pedig itt van néhány felvétel a változó világról :) :
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.530170016999075&type=1
http://www.youtube.com/watch?v=YzFk15wRlBk