2009. augusztus 3., hétfő

Jééé! Blogger lettem!

Az egész nem is tudom hogyan történt... Egyszer csak megjelent a monitoron, hogy csináljak blogot, és én megpróbáltam. Ez lett belőle. Mint látható, nem vagyok valami túlképzett felhasználó, de igyekszem úgy tenni, mintha értenék hozzá. Ezzel a tevékenységemmel meglepően sok emberre hasonlítok, bár ezt az egom nem nézi jó szemmel, lévén mint minden ego, ő csakis nagyon különleges és egyedi óhajt lenni.
Hát, végül is sokszor eljátszottam már a gondolattal, hogy azt a sok burjánzó tűnődést formába kellene önteni... Ha valamit megfogalmazunk, akkor magunkban is letisztázzuk a jelentését, a fontosságát, láthatóvá, áttekinthetővé válik.
Sok emberrel kerülök kapcsolatba a munkám során. Sok sorssal ismerkedhetek meg. Ez természetesen rám is hatással van, engem is formál. Sokat tanultam mások életéből. Mindenekelőtt láthatóvá válik előttem, hogy milyen módszerekkel tesszük tönkre saját életünket, és egyben a másokét is, mivel minden mindennel összefügg, mivel minden EGY.
Azt hiszem okoskodni fogok leginkább -azt nagyon tudok-, történeteken keresztül, amik velem, vagy másokkal megesnek. Hogy miért várom a hajnalt arról majd később.