2013. február 16., szombat

A lemondás ürügyén

  http://www.tattoocult.org/photo/mih-ly-arkangyal

Végre megjelent a valóságunkban /mondhatnám egyszerűen, hogy "itt van", de mennyivel bonyolultabbnak hangzik :)/ az, amire már 1-2 éve várok. Beindultak a dolgok, és innentől csak a fejünket kapkodjuk majd, meg a levegőt, mert annyi hihetetlen dologgal fogunk szembesülni, hogy elég lesz feldolgozni. Még azoknak is, akik ezzel a kérdéskörrel már foglalkoztak, pláne azoknak, akik elmerültek a hétköznapi küzdelmekben.
Azt hiszem, nem lesz egy "Hawai", leginkább a hányásra /bocs! :)/ emlékeztet majd, de annak is az a jótékony hatása, hogy a test megszabadul a mérgező, számára káros anyagoktól.
Örülök, hogy végre elkezdődött, mert ettől valódivá is vált, nem csak lebeg az éterben, mint hagymázas lázálmok. Sajnos sok minden igaz, és ez most napfényre kerül. /Remélem!/
A legláthatóbb jele ennek a pápa lemondása. Napok óta keresgélek ez ügyben, hiszen már elég régóta rebesgetik, hogy valamilyen formában a pápa támadások kereszttüzébe kerül. Kérdés, hogy jogosan támadják-e, vagy ez is csak egy jól megtervezett lépés a nagy sakkjátszmában, ami a hatalomért folyik? Elolvasva a Világ helyzete blog bejegyzését, rákerestem, ki az a Kevin D. Anett? Javaslom azoknak, akik ráérnek ilyesmire, tegyék meg, mert sok megdöbbentő kutatással és annak eredményével találkozhatnak.
Az egyház, és a kormányok szorosan együttműködnek olyan kutatásokban, vagy a kutatások eltitkolásában, amiktől hétköznapi embernek a hátán feláll a szőr! A náci Németország kutatásai, amelyeket kiszolgáltatott, felnőtt embereken, és védtelen gyermekeken végzett, és amelyekről tudunk, nem szűntek meg, hanem tovább folytatódtak, folytatódnak talán napjainkban is. Az egyház ebben szövetséges, ha ugyan nem megrendelő. Nem régen a spanyol közvéleményt borzolta az a megdöbbentő eset, amikor kiderült, hogy orvosok, nővérek, és egyházi személyek közreműködésével évtizedek óta mintegy 600 000 újszülött gyermeket vettek el úgy a szüleiktől, hogy születésük után azt mondták  nekik, hogy a baba meghalt. Hogy mi lett ezeknek a gyermekeknek a sorsa? Ember és szervkereskedelem, biológiai és pszichológiai kísérletek alanyaivá váltak. Hihetetlen? Eléggé, de sajnos valószínűleg igaz. 
Nemrégiben nagy sikert aratott a Tetovált lány c. regény, amiből filmet is készítettek. Egy ismerősöm rábeszélésére elolvastam. Az írója újságíró volt, Stieg Larsson. A regény megírása után nem sokkal, "hirtelen" szívrohamban meghalt, életerős negyvenesként. Van ilyen, persze, de furcsa, főleg, ha rájön az ember, hogy milyen mélyen őrzött titkok körül kapirgált. A könyvben leírtak nagy valószínűséggel mind így működnek. Erre jöttem rá most, mikor az Kevin D. Anett által kutatott témákat nézegettem.
Igen, nagyon nehéznek élik meg sokan az életüket, kilátástalannak, fenyegetőnek. Nincsenek kapaszkodók, minden kiszámíthatatlan. A régi módon már nem működik a világ, az új mód pedig még nem látható. Pedig itt van! Olyan ez az állapot most, mint a földrengés, vagy földcsuszamlás, de ha vége lesz, egy sokkal szebb világ tűnik majd az ámuló szemek elé.