2012. március 5., hétfő

Átalakulás

spiritualhealing-now.com

Előfordulhat, hogy mostanában túl sűrűnek tűnnek a napok. Az érzékenyebbeknél kellemetlen testi tünetek, szédülés, hányinger, fejfájás, megfázás, itt-ott felbukkanó fájdalmak, szívtáji, sokszor riasztó fájdalmak, ritmuszavarok léphetnek fel. Halmozottan jelentkezhetnek kellemetlen események környezetünkben. Érzelmi kitörések, balesetek, megmagyarázhatatlan indulatok, "bekattanások".
Hatalmas mennyiségű energia áramlik hozzánk. Bevilágít a rejtett zugokba, kíméletlenül figyelmeztet arra, amiről tudni sem akartunk. Egyre súlyosabbá teszi azokat a magunkkal hurcolt csomagjainkat, amiket le kell tennünk.
Tisztulni kell, átlátszóvá válni.
Aki teheti pihenjen minél többet és igyon sok vizet. Sokat segíthet a természet, a fák, növények, föld. Földelni kell, ahogy szokták mondani. Ez lényegében azt jelenti, hogy mint egy vezeték, vagy cső, átengedjük magunkon az energiákat. A beérkező kozmikus energiákat belélegezve továbbküldjük a földnek. Akit érdekel Pusztai Orsi oldalán követheti az aktuális változásokat, és elvégezheti az általa leírt gyakorlatokat, meditációkat.
Ma ideér a hétfői napkitörés energiája is. Ebből töltekezhetünk is, a Lélekmód oldal segít ebben.
Talán az a legfontosabb most is, hogy igyekezzünk kiegyensúlyozottak lenni. Megtalálni a középpontunkat és visszabillenni, mint a Keljfeljancsi.

168ora.hu