2013. március 12., kedd

Amikor belép a fény



Találtam egy nagyon izgalmas írást, egy hipnotikus transzban érzékelt tapasztalat leírását. A teljes angol nyelvű anyag megtalálható itt: http://www.stankovuniversallaw.com/2013/03/people-beginning-dream-pat-supernova-march/ 
Mivel az én angol tudásom enyhén szólva hézagos, segítséget kértem Zsuzsi keresztlányomtól, aki szintén blogger /ez itt a reklám helye: http://roadwalkers.blogspot.hu/ / és roppant elfoglalt, lévén, hogy most éppen férjével négykezesben kamionosként dolgozik, egyébként angol tanár, és szakképzett fényképész, meg még ki tudja mi minden. Ezúton is köszönet!

E: Olyan, mint amikor felkapcsolsz egy kapcsolót és világos lesz. Egy hihetetlen kék fényt látok! Olyan lágy! Látom a kék színt, és amikor felkapcsolódik a kapcsoló, a fény kiterjed. Olyn gyönyörű! Az egész univerzumon keresztül… (ez itt nem tiszta) …talán: egyetlen elméből jön, vagy egyetlen elmévé áll őssze.
M: Most történik, vagy a jövőben?

E: A jövőben. És meg is fog történni! Folyton egy írás (scripture=irat, szentírás, ilyesmi) jár a fejemben: „…egy szem csillogásában” és ez olyan csodálatos! (Teljes csodálattal és áhítattal)
M: Van valamilyen földi idő amikor ez be fog következni?

E: Hamarosan…most…úgy érzem, most…mintha most lenne. Olvad… nem tűnik távolinak.

M: Ez az „Ébredés”, ami közeledik?
 
E: Igen! Minden elme összeáll eggyé egy másodperc töredéke alatt! Olyan bizarr!

M: 12-21-12 naptári napon fog ez megtörténni?

E: 2013 március.

M: Amikor azt mondod, MINDEN elme… Minden ember ugyanazt fogja érzékelni, vagy lesznek egyének, akik nem vesznek észre semmit?


E: Olyan vad! (Extrém vizuális és érzéki letöltéseket él át) Mindenki tudni fog róla. Nem mindenki fog vele törődni.

M: Összefügg ez azzal, amit úgy nevezünk, hogy Krisztus második eljövetele?
E: Igen. Ó, szent sz*r! (…óriási energia-és érzelemhullámot tapasztal) Bárcsak Te is éreznéd, amit én!
M: Írd le, mit élsz át!
E: (Levegő után kapkod.) Ó, te jó ég! (Kapkod) Ó, te jó ég, te jó ég! Nem tudom leírni! Olyan, mint egy letöltés, amikor bizseregsz kívülről, de igazából meg belülről! Ó, te jó Isten! A fény elképesztő!
M: Fényt érzel, vagy valami mást?
E: Igen, ez a fény! Olyan, mint… mint… Soha nem láttam még semmi ehhez foghatót! Meg kell őrülni!
M: Tehát „Krisztus második eljövetele” igazából a „Krisztus-tudat” visszatérése a bolygóra?
E: Már eddig is épült-épülgetett. De most… most az elmék mind egyesülnek! Mint egyetlen pillanat az időben, amire mindig is vártunk… Az elméink egyesülnek!
M: Mi lesz az eredménye ennek az egyesülésnek? Mit fog ez okozni vagy teremteni?
E: Tisztaság (tisztán látás). Ó, Jézus! Olyan, mint felébredni egy álomból. Ilyen szavak jutnak eszembe, hogy az ILLÚZIÓK megszűnnek! Atyaég! Hát ez nagyon durva!
M: Ez nagyon izgalmas!
E: Mindenkire hatással van, de vannak, akik még az illúzióban ragadnak, és vannak, akik nem. Mintha két csoport ember lenne.
M: Lehet valahogy definiálni azokat, akik az illúzióban ragadtak? Van valami oka, amiért úgy döntöttek, hogy az illúzióban maradnak? Amiért ezt a valóságot megteremtették maguknak?
E: Félelem.
M: Ez az ÚJtól való félelem? Mitől való félelem?
E: A Tudástól való félelem.
M: Mi az, amit nem akarnak tudni?
E: Hogy MINDEZ illúzió.
M: Ezek azok az emberek, akik ragaszkodnak a külnön-lét, a hierarchiák és a hatalmi viszonyok illúzióihoz?
E: Ez magához az illúzióhoz való ragaszkodás! (csodálkozva)… azt hiszik, hogy részei annak, amit látnak. Mint egy hologram! Nagyon durva! Nem látják a fényt; nem tudnak kapcsolódni, mert azt hiszik, hogy ők maguk az illúzió. Azt hiszik, hogy azok, akiknek hiszik magukat… de nem is igazán erről van szó. Mintha azt hinném, hogy egy majom, vagyok, tehát majomként jelenek meg. Ó, Jézusom!!!
M: Azok, akik megtapasztalják a fényt és a megvilágosodást, ők miben hisznek/mit hisznek? Mi teszi számukra lehetővé, hogy ők lássák a fényt, és részt vegyenek és átalakuljanak?
E: Hisznek. Ez túl bizarr. Hiszik, hogy ők nem fontosak. Mint amikor egy csapat hal együtt úszik, vagy egy csapat madár együtt repül. Egy egységet alkotnak, és közben mind egyén is. Egyének, de egyik sem fontosabb, mint a másik!.. Itt jön egy újabb hullám!
M: Csak bevillant valami, amit mindig hallottam, de soha nem értettem igazán. Ezt jelentené, hogy  „A szelídek öröklik a földet.” ?
E: Igen!!
Ó, Istenem!!! (újabb energiahullámok pulzálnak át rajta) Ó, Istenem! Bárcsak te is éreznéd! Mint egy hullámvasút! …túl gyönyörű! Olyan alázatosnak érzem magam. (zokog)
M: Szóval azok, akik nem érzékelik mindezt, túlságosan ragaszkodnak az ego-hoz? A fontosságukhoz az anyagi világban? Akik az anyagi világgal definiálják magukat? Az autójukkal, a lakosztályukkal, a bankszámlájukkal?
 E: Igen, igen! De lehetnek szegény emberek is, akik fontosnak hiszik magukat. Nem csak a gazdagok, bárki. Bárki, aki túl fontosnak érzi magát. Ez egy gondolkodásmód.
M: Szóval mindenki, aki azt hiszi, fontosabb embertársainál?
E: Igen!
M: Aha! Ez nagyon erőteljes, nagyon lényegi!
M: Mit kell még megosztanunk az emberiségrgel, az átlagemberrel, aki ezt esetleg olvassa, erről az eseményről?
E: Ez olyan fura… „ismerd meg magad, és megismered a szomszédod.” Ha valóban ismered magad, ismered a szomszédodat is. De ha félsz magadtól, és nem ismered magad, hogyan ismerhetnéd a szomszédod? Hogyan képzelhetnéd magad a szomszédod helyébe, ha még magadat sem ismered? Minden egyén fontos! Mind fontos, de egyik sem fontosabb a másiknál. Így vagyunk részei az egésznek.
M: Mikor fog ez megtörténni?
E: 2013 márciusa. Egy nagyon fontos hónap!
M: Ez érdekes, mert ez mintha összefüggne a Hopi próféciával, hogy ekkoriban nyílik meg egy ajtó a negyedik világból, ahol most vagyunk, az ötödik világba. Ez az ajtó az ötödik világba -  ez az úgy nevezett ötödik dimenzióba nyílik?
E: Igen… ó, itt jön egy újabb hullám!
A hullámok, amiket érzékelt, igazolták az abszolút igazságot!