2013. február 5., kedd

Mi az, ami történik velünk? 2. rész


Bevezetésként elmondanám, hogy a fenti kép 2012. 12. 03.-án készült, a Saturnusz, Vénusz, Merkúr együttállásakor, Egyiptomban.
Amikor az atlantiszi civilizáció idején felrobbant az égboltozat, a terembura, az ősi tudást híven őrző beavatott papok, tudósok kidolgoztak egy tervet a Föld megmentésére.  A terv hatalmas méretű volt mind térben, mind időben. Atlantisz magasan fejlett technológiája a kristályokra épült, hatalmas méretű kristályokat alkalmaztak az energiák gerjesztésére, irányítására, fókuszálására, hasonlóan ahhoz, ahogy ma a lézert alkalmazzák. A beavatottak kimenekítették a legfontosabb gigantikus méretű kristályokat, és elrejtették őket a Föld különböző pontjain, leginkább az amerikai kontinensen. Hogy legyen némi fogalmunk a méretekről, be lehet írni a keresőbe pl. azt, hogy giant crystals. Érdekes belegondolni, hogy kristályos tulajdonsággal rendelkezik a víz is, így a Kárpát-medence alatt lévő hatalmas mennyiségű vízkészlet is úgy viselkedik, mint egy gyűjtőlencse.
A terv része volt még, hogy a Föld egész területén, meghatározott pontokon piramisokat hoznak létre. A piramisok nem temetkezési helyek, mint ahogy azt az iskolákban jól beleverik a fejünkbe, hanem energia generáló, fogadó és sugárzó helyek. A piramisok nem csak a földfelszín építményei, hanem a föld mélyében ugyanúgy megépítették a piramis formát, vagyis egy oktaéderről van szó. A kristályok és a piramisok alkotják a csatlakozási/földelési pontjait annak az energiahálónak, amit sok-sok ezer évvel ezelőtt terveztek meg azok a magasan fejlett lelkek, akik még ismerték és őrizték a hajdani tudást. Mivel tudtak az Univerzum ritmusos, ciklikus működéséről, tudták, hogy egyszer elérkezik a Föld egy olyan pozícióba, amikor a rá ható energiáknak a középpontjába, gyújtópontjába kerül. Ezt a hatalmas erejű és ritka együttállást akarták felhasználni arra, hogy az akkor létrejövő energialöket segítségével beizzítsák, újraindítsák a rendszert. Ha jól emlékszem, ezt a láncszemet Drunvalo Melchizedek: Az új ember születése című anyagában találtam.
Alapvetés: Ez az időpont most van!
Beavatottak most is élnek közöttünk, mint ahogy mindig is születtek le az idők folyamán. Az elmúlt években sorra járták a "szent helyeket" aktiválták azokat, energiakapukat nyitottak meg különböző szertartásokat alkalmazva, azzal sem törődve, hogy a többiek hülyének nézik őket. Ebben az időben sok öreg lélek született le azzal a vállalt sorsfeladattal, hogy tevőlegesen segíti ezt a hatalmas eseményt, annak a sikeres létrejöttét.
A magasan fejlett szellemiségű lelkek, a fénymunkások, fényharcosok és társaik erőfeszítését külső erők is nagyban segítik. Ezek a külső erők egyrészt maga a világ/bolygó tervezője/ura/mestere, másrészt az ő segítői az arkangyali és egyéb rendekből, a felemelkedett mesterek, akik már emberként is megtapasztalták a földi létezést, ezért sokat tudnak az itteni működési szabványokról. Segítenek minket azok a csillagtestvéreink is, akiknek létét nagyon szigorúan titkolják előlünk, de már nem sokáig, hiszen itt vannak körülöttünk számszerűen is sokan, jóval fejlettebb technológiai és szellemi szinten létezve.
A Föld 2012 végén belépett ebbe az erőtérbe. Valójában senki nem tudta, hogy sikerül-e a nagy kísérlet? Ha úgy nézzük, már sikeres, mert még létezünk, az apokaliptikus előrejelzések ellenére, melyeket alaposan fel is tupíroztak jól tudván azt, hogy az az ember, amelyik fél, alacsony vibrációs szinten van.
Jelenleg, érzéseim szerint egy mesterségesen felerősített, gerjesztett erőtérben vagyunk. Fokozatosan emelik a dózist, hogy legyen ideje a testnek alkalmazkodni hozzá. A test reakciói azok a tünetek, amelyekkel már többször is foglalkoztam: fáradékonyság, aluszékonyság, vagy épp ellenkezőleg alvás zavarok, kaotikus, élénk álmok, felfájás, szédülés, izomfájdalmak, különösen váll, nyak tájékon. A napokban még erősebben van jelen a szív táji szúrás, fájdalom akár a háti oldalon is, émelygés, hányinger, hányás, hasmenés. A test erősen tisztul a szennyező és méreganyagoktól, és a lelki szennyestől, amely a családi felmenőkre is vonatkozhat, tehát karmikus terhek is oldódhatnak.
Hogy mire való, és miért ilyen fontos ez a bizonyos energiarács rendszer, na ezt a következő részben írom le.