2011. március 11., péntek

Folyamat

Forrás: origo.hu
Földanya megkezdte felszíne átalakítását. Már így is túl sokáig várt. Régóta tudhatunk róla, hogy bekövetkezik ez is, mint eddig szinte minden, amire kaptunk figyelmeztetéseket. Az idei év várhatóan a földfelszín változásairól szól majd, a tavalyi a viharok éve volt. Az előrejelzések szerint újra felszínre emelkednek a korábban elsüllyedt kontinensek. A Csendes óceán területén a valahai Lemúria /Ataisz/, az Atlanti óceán területén pedig Atlantisz. Hogy ez mennyi idő alatt következik be, nem tudom. Hogy cserébe mennyi, és mely területek kerülnek víz alá, azt sem tudom. Sőt valójában semmit sem tudok, csak figyelem a történéseket, és csodálkozom, hogy még mindig kételkedem. /Adamus nagyon tud valamit./ Ahogy nézem a földrengés és a cunami által végzett elementáris pusztítást, csak egy mondat zakatol a fejemben: "Így múlik el a világ dicsősége!"

Hivatalosan ezt mondják:
"A Földünkön megfigyelhető természeti katasztrófák fő okai bolygónk saját belső folyamataiban, illetve a Nappal kapcsolatban fellépő meteorológiai és éghajlati jelenségekben keresendők."
Ez teljes mértékben egybevág a több mint két évtizede érkező figyelmeztetésekkel. Közelednek az álláspontok?
Azt az üzenetet is megkaptuk, hogy a folyamatok alakulására az emberiség tudatminősége hatással van, Vagyis: minél többen küldünk segítő, támogató szeretetet vajúdó Földanyánknak, annál simább lesz az átmenet.