2012. április 25., szerda

Hangokról

Ocean Symphony by Ged Salazar Garcia
 
Köszönöm a vállalkozókedvűeknek, hogy részt vettek a hangfile-os kísérletben! :)
Direkt nem írtam hozzá ismertetést, kíváncsi voltam, hogy önmagában a hangok, ez a "zene" milyen hatást vált ki abból, aki nem tudja, hogy mi az információtartalma.
Most elárulom, hogy Tom Kenyon ezt a meditációt szívcsakra tisztításra ajánlotta. Szándéka szerint a "zene" első fele felszabadítja, felkavarja a szívünkben mélyen elrejtett fájdalmakat, szennyeződéseket, majd a második része, - amelyben a Hathorok által használt hangokat alkalmazta -, tisztítja, gyógyítja ezeket a tudat alatti sérüléseket. Úgyhogy: Intuitív gratulálok! Bár azt gondoltad kívül maradtál, nagyon is érzékenyen fogtad az adást! :)
Artemis tartotta az óvatos távolságot, Attila pedig hősiesen kitartott, mivel Ő nagy kutató, és nem hagyja nyugodni a világ tökéletlensége. :)
Azt hiszem, a hangok, hangzatok, dallamok, harmóniák egyre fontosabbakká válnak életünkben, mivel a hangok világa az, amelyik legjobban emlékeztet arra a világra, ami ezen a 3 D-n túl van. Az emberiség bizonyos tagjai mindig is tudták ezt, úgy nevezték: a szférák zenéje.
Amikor az ember olyan zenét hallgat pl., amelyiknek nincs szövege, vagyis nem TUDJA miről szól, akkor kénytelen lesz ráhangolódni, hogy MEGÉREZZE. Az elme, a tudat ki van kapcsolva, bár igyekszik címkézni ("ez olyan mintha"...), de ha a hallgató átadja magát a hangok varázsának, valóban varázslatos világba kerül, ami leginkább folyékony közegként értelmezhető. A hangok áradnak, magukkal sodornak, érzelmeket ébresztenek, színek, fények érzetét keltik. Nagyon összetett, elemeire nem bontható világ, ahol minden egymásba szövődik, minden mindent áthat, folytonos mozgásban, változásban van.
A hangok rezgése információval rendelkezik. Orosz természetgyógyászok komoly kísérleteket folytattak a hangok és bizonyos szavak gyógyító hatásáról. Az egyiptomiak is gyógyítottak hangrezgésekkel, igen kifinomult módszerük volt, melyet Imhoteptől/Hermész Triszmegisztosztól eredeztettek. A Hórusz szeme c. sorozat 5. része, a Szakkara, a Kristálykomplexum c. részben érdekes dolgokat hallhatunk erről. (is)
Visszatérve Tom Kenyonhoz: először a Tobozmirigy aktiválás-t hallottam tőle, mit mondjak? Enyhén szólva is idegenkedtem. Később rájöttem az ízére, amikor elvárások nélkül, befelé figyelve hallgattam a test bizonyos területein (a tobozmirigynél természetesen a harmadik szem magasságában belül a koponyában) intenzíven érezhető rezgések keletkeztek. Fantasztikus élmény, amikor a hangok elkezdik áthangolni a testet.
Legtöbbször a Kristálypalota meditáció-t hallgattam, de ajánlom az egész Hang ajándék  oldalt, valamint nagyon értékesek Tom Kenyon Hathor üzenetei Bagi Ákos fordításában