2012. július 17., kedd

Minden eshetőségre...


Ez egy kockázatos bejegyzés lesz. Sokat gondolkoztam rajta, hogy egyáltalán megtegyem-e, de végül úgy döntöttem, hogy felteszem, és rábízom az olvasóra, hogy utánakeres-e, vagy legyint egyet.
A fenti asztrológiai ábrát Cobra oldalán találtam, és a holnapi napot /2012. 07. 18./ ábrázolja. Nem foglalkoztam asztrológiával, ezért kíváncsian várom, hogy aki ért hozzá, az mit mond erről a napról az ábrát elemezve?
Aki járatlan a témában, annak elmondom, hogy Cobra ez év áprilisától működteti az oldalát, és állítólag egy évtizedek óta titokban működő ellenállási szervezet embere, aki jelenleg felhatalmazást kapott információk megosztására a világhálón. A  szervezet azon dolgozik, hogy minél jobban felderítse az emberiséget hatalmában tartó háttérhatalom működését, és minél több bizonyítékot gyűjtsön, hogy az uralmukat meg lehessen szüntetni. Munkájuk meglehetősen eredményes mára. Aki erről többet akar olvasni, ajánlom pl. a http://2012felemelkedes.blog.hu/ , vagy a http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/ oldalt.
Nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy fogalmam sincs, mi az igazság ezzel kapcsolatban, de úgy gondolom, érdemes megismerni ezeket az infókat, hogy képbe legyünk, ha mégis igaznak bizonyulnak. Az ábrára visszatérve: Cobra azt írja, hogy a holnapi nap képlete azt jelzi, hogy nagyon feszült, robbanékony, erőszakos energiák lesznek jelen, amit a háttérhatalom lehet, hogy igyekszik kihasználni. Fordítóval bárki értelmezheti a cikket, ezért erről nem írnék többet. Inkább egy másik oldalon megjelent írásra hívnám fel a figyelmet. A Nagyfigyelmeztetés oldalról beszéltünk már ezen a fórumon. Leginkább az volt a vélemény, hogy valószínűleg nem a fény oldaláról jönnek az üzenetek. Amiért mégis érdemes rá figyelni az az, hogy sajnos léteznek olyan technológiák, amelyekkel képesek előállítani azokat a jelenségeket, amikről a hölgy beszél: képesek térbeli hologrammokat kivetíteni, földrengéseket előidézni, tudatmódosító, félelem gerjesztő hullámokat sugározni. Tudom, hogy hajmeresztő lehet ezekről olvasni, de ha esetleg mégis szmbesülni kell ezekkel a jelenségekkel, akkor jobb, ha tudunk róluk. Itt olvasható a közvetített üzenet:
http://nagyfigyelmeztetes.hu/2012/07/a-nagyfigyelmeztetes-sokaknak-egy-ijeszto-esemeny-lesz-amikor-is-ugy-fog-tunni-mintha-itt-lenne-a-vilagvege/
Bízom benne, hogy úgy tűnnek el a süllyestőben ezek az infók, mintha sosem lettek volna. Inkább szeretnék szégyenkezni amiatt, hogy lehoztam, mint hogy igaznak bizonyuljanak. :)
Egyébként meg nyugi van, béke, harmónia, a gépemet is visszakaptam ma, remélem be tudom hozni a lemaradásaimat. Szép napokat mindannyiunknak!