2012. január 16., hétfő

A második

 http://www.revelacionesmarianas.com/The%20Warning.htm

Úgy döntöttem, hogy a Galaktikus Föderáció érzékeny kérdésköre után tovább feszegetem a határokat, és "bedobom a köztudatba" /ha még nem lenne ott/ a "Nagyfigyelmeztetés" témáját.
Mint többször is jeleztem, szeretek egészen szokatlan, meghökkentő, vagy hihetetlen információkra is figyelni. Mit lehet tudni? Annak idején Galileit is őrültnek tartották, aztán meg az lett a hivatalos álláspont, amit ő mondott. Változnak az idők...
Ha elfogadom, hogy léteznek olyan embertársaink, akik az átlagosnál kifinomultabb érzékekkel rendelkeznek /legyen az abszolút hallás, fejben számolás és hasonlók/, akkor azt is el kell fogadnom, hogy vannak olyanok, akik képesek érzékelni "más dimenziókat", az onnan jövő információkat fogják és lefordítják számunkra. Ők a médiumok. Mostanában gombamód szaporodik a számuk, már tanfolyamokon tanítják, hogy kell csinálni. Ez egyrészt azt mutatja, hogy ébredeznek azon képességeink, amelyek állítólag mindannyiunknak rendelkezésére állnak, másrészt meg szaporodik azoknak a száma, akik azt hiszik, hogy egy hétvége bármire feljogosít bárkit.
A "Nagyfigyelmeztetés" az európai látnoknő, az "Isteni Irgalmasság Máriája" névvel illetett hölgy által lett ismert. Miután többször volt része Mária jelenésben, fokozatosan készítették fel a feladatra, amire kiválasztatott: 2010 novembere óta kap üzeneteket, / amiket már számtalan nyelvre lefordítva lehet olvasni az interneten /, amelyben felhívja az emberek figyelmét Jézus második eljövetelére amely hamarosan bekövetkezik. A látnoknő egyházi vezetésben részesül, az üzenetek valódiságát az egyház vizsgálja, de több magasrangú egyházi személy is hitelesnek tartja őket.
Belinkelem az oldal elérhetőségét, a jobb oldali sávban hanganyagok is találhatók, többek közt a magyar Mária Rádió által készített riport, 2011.10.31.-i dátummal: