2011. május 15., vasárnap

A Föld teste

 ildikeeee.blogspot.com

Régebben soha nem gondoltam úgy a Földre, mint önálló, érző, intelligens  lényre. Többször utaltam már rá, hogy milyen ráébredéseim voltak arra, hogyan is épül fel a világ, a legkisebb alkotórésztől az Univerzumig. Meg kell értenünk, hogy minden, ami a Föld  "testét" alkotja - bennünket embereket is beleértve -, az egy folyton változó élőlény, mint ahogy mi is azok vagyunk a minket alkotó milliárdnyi sejt által. /Ennél kisebb alkotóelemekről most nem beszélek./
Ha úgy tekintek a Földre, mint élőlényre, akkor mélyen elszomorít az a videó, ami azt mutatja be, hogy hol, kik, és hányszor végeztek nukleáris kísérleti robbantást Földanyánk testén.
Aztán van itt még valami, amin érdemes elgondolkodni, mert mi van, ha igaz?
/ Belső Föld, az V. dimenzió címmel /:
/ Ezzel kapcsolatban ajánlom a Belső Földdel kapcsolatos információkat /

Újra a szivárványról

 
Csak ma villant be, hogy napok óta az motoszkált bennem, hogy arról a szerves kapcsolódásról kellene bejegyzést írni, amit az Atyaég és az Anyaföld szavunk jelent.
A szivárvány, ami megmutatta magát nekem, nem volt más, mint annak a szent kapcsolódásnak a megnyilvánulása, ami összeköti az eget a földdel.
Így jön létre az atya /szellem/ - anya /lélek/ - fiú /test/ hármassága, ahol a szellem adja a megtermékenyítő gondolatot, a lélek szövi át meg át érzelmi és érzéki szálakkal azt a megnyilvánult anyagi testet, ami az anyagban/fiúban, a teremtett alkotásban jelenik meg.
Mi, tékozló fiúk, mit sem törődtünk eddig anyánkkal és atyánkkal, akiknek a létünket köszönhetjük, és akik elpusztításával önmagunkat pusztítjuk el.
Ideje hazatérnünk, már várnak ránk terített asztallal...