2013. március 27., szerda

Energia gyógyászat

psdgraphics.com

 Nem tudom honnan van bennem a távolságtartásra sarkalló vágy, ha gyógyítási módszerekről van szó. A holtbiztos tippek mindig gyanúsak. Annak ellenére így van ez, hogy magam is használom a talpmasszázst, lélekmasszázst /holistic pulsing/, és ámulok - még mindig! - az általuk elért eredményeken. Nem tudom honnan van bennem, hogy én nem vagyok gyógyító, bár az életem folyamatosan arrafelé taszigál. Lehet, hogy egyszer valamelyik életemben csináltam valami nagy gikszert és bennem maradt az iszonyat? Lehet, hogy azt hittem, mindenható vagyok, aztán szembesültem vele, hogy csak ártottam, vagy épp annak ártottam, aki a szívemnek legkedvesebb volt? Ki tudja? Ezek csak morfondírozások, de tény, hogy komoly fenntartásaim vannak a "csodamódszerekkel" kapcsolatban. Különösen, ha azok mindenre és könnyedén alkalmazhatóak, és főként, ha a játszi könnyű módszer megtanulása vagyonokat emészt fel.
Mivel mostanság az energia gyógyítással kezdtem ismerkedni, újra napirendre került a téma.
Ha nem régi, kedves ismerőseim ajánlják, biztosan nem mozdultam volna rá a  prána gyógyítás módszerének megismerésére sem. Jó volt, hogy rámozdultam, mert megtanultam érzékelni az aurát, a csakrák helyét, kiterjedését, energiatest tisztítást, energetizálást, ön és távgyógyítás alapjait, stb. Nem utolsó sorban pedig megalakult egy kis csapat, akik egymást segítve együtt maradnak a továbbiakban is. Csodás anyagot kaptunk, aminek a mélységeiről csak sejtéseim vannak.
Ami pedig újra nyilvánvaló lett számomra az az, hogy vannak módszerek, technikák, amik tanulhatóak. A módszerek valóban működnek. A legfontosabb mégis az, hogy a körülöttünk folyamatosan jelenlévő, áradó, létünket fenntartó energiát hogyan és milyen szándékkal használjuk.
A gyógyító minden esetben csak közvetítő, csatorna. Az ő szellemi, lelki tisztasága, alázata, segítő szándéka az, ami kulcsfontosságú. Ezeket nem lehet gyorstalpaló tanfolyamokon elsajátítani, semennyi pénzért.