2012. december 24., hétfő

Az a csillag

 http://www.antaraatma.com/merkaba.html
 
Amikor megjelent az égen a betlehemi csillag, és valahol aztán megszületett egy Gyermek, még csak nagyon kevesen tudták, hogy ez volt az a pont az emberiség életében, amikor elkezdődött egy hatalmas változás. A hivatalnokok lajstromoztak, a kereskedők kereskedtek, a pénzváltók pénzt váltottak, a pásztorok terelték a nyájat, mindenki tette a dolgát úgy, mint eddig. De akkor is voltak néhányan, akik értettek a jelekből. Tudták, hogy a Gyermek kapcsolat az éggel, a szellemi világgal, újrakapcsolódás, mert az ember már elfelejtette honnan jött. Belefeledkezett a játékba, amit földi életnek neveznek, saját játékszabályokat alkotott, elfeledkezve a rendről, a teremtés rendjéről. A rendről, amit a szeretet alkot, és harmóniát teremt.
A Gyermek által hozott változás szinte láthatatlanul öltött formát: az emberek lassan máshogy kezdték látni a világot. A másféle világlátás egyre terjedt, és még kétezer év után is hat az emberekre. Sajnos a tanítás eltorzult. Érdekek fűződtek a torzításhoz, de ha megértették volna a tanítást az emberek, a torzítások nem nyerhettek volna teret.
 Még most is, a legsötétebb, legsűrűbb időkben is emlékezik az ember. Emlékszik a szeretet honára, ahonnan jött, sajgón érzi a hiányát. Még mindig felvillan benne minden "első gondolatban" az onnan hozott rend emléke, ami megmutatja, hogy lenne "jó" neki és a mindenségnek, amelybe be vagyunk ágyazva.
A világunk újra esélyt kapott. Sokan érzik a lelkükben, de kevesen tudják. Ha érzik, az jó, mert a most induló világban nem az elme, hanem a szív lesz az irányadó. A változás megkezdődött, a szellemi kapcsolat kiépült, és folyamatosan fennáll! A téli napforduló újra meghozta a fény megszületésének ajándékát. Örömünnep, valóban, még ha nehéz is elhinni, még ha alig-alig érzékelhető is! Ahogy telik az idő. lassan minden átalakul. Csak rajtunk múlik, megértettük-e a tanítást?

Zene a karácsonyi készülődéshez




Most találtam rá erre a kórusra, megosztom veletek.A sort lehet folytatni, a YouTube-on!