2012. október 20., szombat

2012. Október 21/22


Már megint hajnal fél négyre esik nálunk a világ meditáció... Mennyivel jobban járnánk, ha mi indítanánk útjára az ötletet, és akkor "normális" időpontra tennénk. :)
Nyavalygás nélkül: a tavaszi/nyár eleji nagy erejű együttes képalkotáshoz hasonlóra lesz lehetősége mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy segíti a megvalósítás eme módját. A teendőkről és egyebekről javaslom ezt az oldalt megnézni:

6 megjegyzés:

  1. Javaslom olvassátok el az http://fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/ Földanya üzenetét, mit mond az ilyen meditációkról. Tanulságos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor a Földanya üzenetei 2.-t olvastam, az első mondat után azt mondtam, hogy ez nem Földanya! Azóta nem olvastam. Most megnéztem, hogy mit írt, de most is azt mondom, hogy nem győz meg a stílusa. Ettől függetlenül, mindenkinek szabad választása van, hogy mit érez igaznak, vagy magához közel.

      Törlés
    2. Teljesen igazad van, hogy mindenki maga dönti el, hogy mit fogad el, és mit nem. Amennyiben belelátnál a felsőbb dimenziókba, vagy a valódi megnyilvánulásukkal tartanál kapcsolatot ott élő lényekkel, nem csodálkoznál a stíluson...:))) Én már semmin nem lepődöm meg...

      Törlés
    3. A stílussal az a bajom, hogy nagyon is emberi gondolkodásmódról árulkodik. Földanya nem oktat ki, nem degradál, nem minősít, és nem osztályoz, mint ahogy Te sem tennéd egyik, vagy másik sejteddel ugyanezt. Földanya belőlünk épül fel, egy test-lélek-szellem vagyunk, minden ami rajta, benne, körülötte van együtt alkotja azt az entitást, aki Ő. Az Egységben nincs alá-fölé rendelési viszony, egymás tisztelete, elfogadása és szeretete van. Együttműködés, ahol minden "rész" egyformán fontos, és egymást segíti. mindenki a maga szintjén, a maga feladatának megfelelően.
      Lehet, hogy a csatornázó kapcsolatban van egy forrással, de az információ nem tiszta. Ez az én érzésem, és ahogy mondtam, mindenki maga választ. De persze én is tévedhetek :))

      Törlés
    4. Kedves Katalin! Te is azt gondolod, mint sokan, hogy a felsőbb dimenzióban létező csak szép, jó, okos, inteligens szeretetteljes lehet, ego nélkül... Ego csak a 11-12.dikben nincs, az angyalok szintjén... Szerinted akkor miért van szükség 12 dimnezióra? A 13. a Legfelsőbb Teremtő. Megoldandó feladat minden dimenzióban van. Nem mismered a mondást: ahogy fent, úgy lent, vagy ahogy lent, úgy fent... Nem véletlenek ezek a bölcs mondások. Földanya 8. dimenzziós, a csatornázó a 12.dikből inkarnálódott a földre segíteni... Mi kapcsotaban vagyunk felsőbb dimenziókkal, onnan is sok információnk, meg az akashából. De ezt sem kell elhinni...

      Törlés
    5. Bármi lehetséges, és annak az ellenkezője is. Nem akarok vitatkozni, jelenleg nincsenek fogalmaim a dimenziókról, "tudni" is azt vélem, amit épp a hitrendszerem elfogad. Sok mindent olvasok, megélek, tapasztalok, figyelek... Itt tartok. Holnap meg máshol Nem számít...

      Törlés