2012. január 16., hétfő

A második

 http://www.revelacionesmarianas.com/The%20Warning.htm

Úgy döntöttem, hogy a Galaktikus Föderáció érzékeny kérdésköre után tovább feszegetem a határokat, és "bedobom a köztudatba" /ha még nem lenne ott/ a "Nagyfigyelmeztetés" témáját.
Mint többször is jeleztem, szeretek egészen szokatlan, meghökkentő, vagy hihetetlen információkra is figyelni. Mit lehet tudni? Annak idején Galileit is őrültnek tartották, aztán meg az lett a hivatalos álláspont, amit ő mondott. Változnak az idők...
Ha elfogadom, hogy léteznek olyan embertársaink, akik az átlagosnál kifinomultabb érzékekkel rendelkeznek /legyen az abszolút hallás, fejben számolás és hasonlók/, akkor azt is el kell fogadnom, hogy vannak olyanok, akik képesek érzékelni "más dimenziókat", az onnan jövő információkat fogják és lefordítják számunkra. Ők a médiumok. Mostanában gombamód szaporodik a számuk, már tanfolyamokon tanítják, hogy kell csinálni. Ez egyrészt azt mutatja, hogy ébredeznek azon képességeink, amelyek állítólag mindannyiunknak rendelkezésére állnak, másrészt meg szaporodik azoknak a száma, akik azt hiszik, hogy egy hétvége bármire feljogosít bárkit.
A "Nagyfigyelmeztetés" az európai látnoknő, az "Isteni Irgalmasság Máriája" névvel illetett hölgy által lett ismert. Miután többször volt része Mária jelenésben, fokozatosan készítették fel a feladatra, amire kiválasztatott: 2010 novembere óta kap üzeneteket, / amiket már számtalan nyelvre lefordítva lehet olvasni az interneten /, amelyben felhívja az emberek figyelmét Jézus második eljövetelére amely hamarosan bekövetkezik. A látnoknő egyházi vezetésben részesül, az üzenetek valódiságát az egyház vizsgálja, de több magasrangú egyházi személy is hitelesnek tartja őket.
Belinkelem az oldal elérhetőségét, a jobb oldali sávban hanganyagok is találhatók, többek közt a magyar Mária Rádió által készített riport, 2011.10.31.-i dátummal:

9 megjegyzés:

  1. Földhözragadt tudatom azt sugallja nekem, hogy az ilyen látnokok egyrészt diliházi esetek, másrészt sarlatánok, akik az emberi lelkiismeretben pánikot akarnak kelteni. Vihar a biliben. Egy ízléstelen marketingje a lassan hitelüket vesztett keresztény egyházaknak. Számomra nem ezeknek az álprófétáknak a felettébb sűrű megjelenése a megdöbbentő, hanem a nagy tömegek hisztérikus érdeklődése irántuk.

    VálaszTörlés
  2. A nagy tömegek már csak ilyenek, Attila, meg az emberek is úgy általában. Kapaszkodókat próbálnak keresni. A nagy szemfényvesztők pedig épp erre építenek. Ha mégis bekövetkezik a "csodás égi jelenség", még akkor sem lehetsz benne biztos, hogy nem machináció. Hihetetlenül fejlett technikával rendelkeznek a Machinátorok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem válaszként akartam írni csak eltűnt a megjegyzésablakod, és csak a válaszra kattintva tudtam előcsalogatni.

      Csatlakozom az előttem szólóhoz. Egy neurotikus bűntudatban fetrengő nő kissé megháborodott elméjének a lenyomatai olvashatók az oldalon. Nagyon gáz szerintem. Remekül lehet vele pánikot és bűntudatot kelteni. Ráadásul ma már a net valóban globálissá vált, remek eszköz a bolygószintű pánikkeltéshez.
      Ez a Jézus kissé (nagyon) egy neurotikus, sebzett ember szeretetmohóságának tüneteit produkálja, ráadásul egy erős pszichopata, diktátor beütéssel. És érzelmi zsaroló is. Megbántottatok, nem szerettek, nyafog. Majd beígéri mindezekért a büntetést. Remek. :))

      Törlés
  3. Én is megkérdőjelezem ennek a látnoknak az igaz voltát. Persze nem zsigerből szoktam elutasítani az ilyesmit, hanem beleolvasok és idővel észreveszem hogy sok helyen kilóg a lóláb.
    Az üzenetek között van olyan, hogy fogadjuk el szexuálisan más beállítottságuakat (homoszexuálisokat). Jézus talán elfelejtette, hogy mit művelt az Édesapja Szodomával épp emiatt? :)
    Az is furcsa, hogy az Isten is elkezdte a zsidók kiválasztottságáról szóló mesét népszerűsíteni. Jézus is jól megváltozott 2000 év alatt. Akkor még voltak kemény kijelentései... pl. azt mondta a zsidó főpapoknak, hogy: "a ti atyátok az ördög, gyilkos az kezdettől fogva". Lehet még fiatal volt és lázadó akkor...
    Na, szóval szerintem ezek az üzenetek hamis prófétától jönnek.

    Ettől eltekintve munkálkodnunk kell egy jobb világ létrehozásának érdekében, még ha reménytelennek is látszik a feladat.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, hogy reagáltatok!
    Duende, kicsit élesnek tartom a megfogalmazásodat a nő elmeállapotáról, de alapjában egyetértek. Mindenképpen nehéz lehet kezelni egy ilyen szituációt, amibe ez a nő került, ha elolvastad, vagy meghallgattad a riportot, akkor beszél róla, hogy mit élt meg. Eltűnődöm rajta, hogy hasonló esetben én hogy reagálnék?
    Mi van akkor, ha valóban kap üzeneteket, még ha érdekes nyelvezeten is, is mi van akkor, ha ezek az üzenetek nagyon is földi eredetűek. Állítólag nagyon kemény elmére ható technikák léteznek, akár le is nullázhatnak már, ha akarják, és onnantól gondolkozni sem kell. A szellemi üzenetből én sem a feltétel nélküli szeretetet hallom ki, valami nem stimmel benne.
    És mi van akkor, ha igaz, csak mi hisszük úgy, hogy másmilyennek kellene lenni ahhoz, hogy elfogadjuk igaznak? :)
    Barni, én is hasonlóan vagyok ezzel. Időnként felbukkannak az üzenetek között érdekes dolgok, amitől kivillannak a paták. Ettől eltekintve: munkálkodunk bizony! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Libuc, semmit sem zárok ki, mert az elme illetve a gyűjtőpontunk elmozdulása (Castaneda) érdekes jelenségeket produkálhat. Pl. Skizofrénia.

      Sok katolikus iszonyatos neurotikus bűntudattal él, még akkor is, ha sokáig nem tud róla. Aztán egyszer csak felbukkan, van hogy ennyire erőteljesen. Valójában a hölgynek egy jó pszichiáter kéne, illetve egy jó pap, akinek az Istenkapcsolata tiszta. Ez az egész üzenetesdi egyedül a hölgyről szól, az ő tudatalattija játszik vele. Elég érdekesnek tartom, mikor csoportos hisztériává válik egy egyén önmagán belüli küzdelme. Ő küzd a saját elferdült bűntudatával. Ami persze a "jó kis katolikus" neveltetésből ered. Pál Feri atyának vannak előadásai az istenkapcsolat lépcsőíről, a hölgy nagyon az elején tart. A büntető, haragos, démonikus istenképnél, az ószövetségi Jehova képénél.

      Minden szubjektív, valóban mi hisszük, hogy másmilyennek kéne lennie - mindenki a saját fejlődési szintje szerint hisz vagy lát. Isten lényege a szabadság, vagyis végtelen időnk van bejárni az utunkat, és szabadságunkban áll tévutakra is kerülni. És isten nem üzletember, vagyis soha nem zsarolna senkit azzal, hogy mekkora áldozatot hoztam érted, akkor most úgy ugrálj, ahogy én fütyülök. Mert dádá lesz. Még Te sem tennéd meg a gyermekeddel. Ha adsz neki, önként és örömmel és szívből teszed, nem pedig azért, hogy zsarolhasd és a fejére olvasd, hogy tartozik neked. Jézus pedig az átlagembernél jóval tisztább szívvel rendelkezett.
      Szóval, asszem még enyhén is fogalmaztam. :)

      Törlés
    2. Nincs meg az új megjegyzés gomb
      Kati, megint valami figyelemre méltót mutattál.
      A manipulálás eszköze eszköz adott, a tömegek szeretik az üzeneteket, a hatalom pedig él vele, mert működik. A nő a legkevésbé fontos a dologban, hiszen valóban a saját farkát kergeti, szóval remek eszköz.
      Hogyan történik Krisztus második eljövetele? Szerintem minden emberben.

      Törlés
    3. mínusz legalább egy "eszköz" :)

      Törlés
  5. Látod, Duende én is ezt gondolom a vallásokkal kapcsolatban. Kijelölnek egy utat, azután kijelentik, hogy csak az és csak úgy egyedül üdvözítő, máskülönben irgum-burgum. Meg jobb, ha nem is gondolkozol össze-vissza, mert ez van és punktum! Az, akit Istennek, vagy Minden Létezőnek, vagy bárkinek hívunk nem úgy gondolkodik, mint egy ember.
    Zita, én is azt érzem, hogy a hölgy eszköz. Sajnos. A dolgok alakulása meg teljességgel saját magunktól függ. Na, jó, kapunk egy "kis" hátszelet is :)

    VálaszTörlés