2011. március 27., vasárnap

Elágazás

A Fork in the Road by Jibbo

"Mindig van egy útkereszteződés, ahol ketten nem egy irányba indulnak tovább."
/ - idézet sajnos nem tudom már kitől /
U.i.: Még szerencse, hogy ez egy kerengő! :)

3 megjegyzés:

 1. ..es legyen egy keresztezodes, ahol kesobb, ha csak rovid idore is, de ujra talalkoznak:)igy folytatnam:)

  VálaszTörlés
 2. Megtaláltam !:)
  Tényleg klassz!
  idézem:

  A SZEMKÖZTI PERONON

  A szemközti peronon néma mozdulatok, értelmetlenné vált szavak, majdnem tökéletes szimmetria, láthatatlan fal, talán egy kis sajnálkozás.

  Büntetlenül nem lehet átlépni a tükrökön a szerelem szemeivel, egyesek folyók maradnak, mások vízbe fúlnak, s ha szerepet cserélnek az is kölcsönös, tehát semmi sem változik. De vannak, akik vízbe fojtanák a folyókat és felélesztenék a vízbefúltakat, Lorca valóban ostoba kiscsibéje, amely nem szerette a tojásokat, de szerette az embereket.

  Vannak, akiket az idő elválaszt, és vannak, akiket közelebb hoz egymáshoz. Van a szerelem ideje és a bőrünkből kibújás ideje. Vannak, akik már mindent megpróbáltak.

  Mindig van egy útkereszteződés, ahol ketten nem egy irányba indulnak tovább.

  Aztán egy este kikötünk, ugyanazt a nyelvet beszéljük; jön egy egészen picike pillanat, mikor szívhegyünkkel érintjük egymást, s ez bízvást felér egy örökkévalósággal; az ember valóban úgy érzi, hogy már nem csak kiegészítés – cinkos lett az idővel szemben – egyik a másiknak kedvet ad az élethez, ahhoz, hogy tovább lépjen, hogy mindent el tudjon mondani. És a következő pillanatban megint mindent újból kell kezdeni. Megér-e az élet egy életet? micsoda dilemma, hogy nem hangyának születtünk, pontosan meghatározott programmal.

  Denise Miege

  VálaszTörlés