2011. március 27., vasárnap

Elágazás

A Fork in the Road by Jibbo

"Mindig van egy útkereszteződés, ahol ketten nem egy irányba indulnak tovább."
/ - idézet sajnos nem tudom már kitől /
U.i.: Még szerencse, hogy ez egy kerengő! :)

3 megjegyzés:

  1. ..es legyen egy keresztezodes, ahol kesobb, ha csak rovid idore is, de ujra talalkoznak:)igy folytatnam:)

    VálaszTörlés
  2. Megtaláltam !:)
    Tényleg klassz!
    idézem:

    A SZEMKÖZTI PERONON

    A szemközti peronon néma mozdulatok, értelmetlenné vált szavak, majdnem tökéletes szimmetria, láthatatlan fal, talán egy kis sajnálkozás.

    Büntetlenül nem lehet átlépni a tükrökön a szerelem szemeivel, egyesek folyók maradnak, mások vízbe fúlnak, s ha szerepet cserélnek az is kölcsönös, tehát semmi sem változik. De vannak, akik vízbe fojtanák a folyókat és felélesztenék a vízbefúltakat, Lorca valóban ostoba kiscsibéje, amely nem szerette a tojásokat, de szerette az embereket.

    Vannak, akiket az idő elválaszt, és vannak, akiket közelebb hoz egymáshoz. Van a szerelem ideje és a bőrünkből kibújás ideje. Vannak, akik már mindent megpróbáltak.

    Mindig van egy útkereszteződés, ahol ketten nem egy irányba indulnak tovább.

    Aztán egy este kikötünk, ugyanazt a nyelvet beszéljük; jön egy egészen picike pillanat, mikor szívhegyünkkel érintjük egymást, s ez bízvást felér egy örökkévalósággal; az ember valóban úgy érzi, hogy már nem csak kiegészítés – cinkos lett az idővel szemben – egyik a másiknak kedvet ad az élethez, ahhoz, hogy tovább lépjen, hogy mindent el tudjon mondani. És a következő pillanatban megint mindent újból kell kezdeni. Megér-e az élet egy életet? micsoda dilemma, hogy nem hangyának születtünk, pontosan meghatározott programmal.

    Denise Miege

    VálaszTörlés