2010. március 22., hétfő

Még fizika!


Kedves blogbarátom volt olyan merész, hogy megpiszkálta a fizikával vagy inkább a kvantumfizikával /ne adj Isten a metafizikával  :) / kacérkodó aspektusomat. Gondoltam, nagy marhaságot csak ne írjak már, jobb, ha ellenőrzöm a saját meglátásomat. Így bukkantam erre az oldalra.
http://jezustanitasok.hu/content/read/15__hogyan_lesz_az_energiabol_anyag_-48
Amit eddig elolvastam, szimpatikus, úgyhogy hátha mások is örülnek, ha így üdvözlik őket a kezdőlapon:
"Gondolkozzon el azon, hogy szellemi fejlődésének jelenlegi szakaszában Önt a magasabb énje miért vezérelte most erre az internetes oldalra!
Ennek az az oka, hogy a magasabb énje tudja, hogy Ön megtalálhatja magának azokat az információkat, amelyekre szüksége van."
A kép pedig csak javít a helyzeten, mert a tudomány jelenlegi helyzetét illusztrálja. Íme a Higgs-bozon!
A cikk címe: Megtaláljuk az isteni részecskét 
Na, ugye, ugye! Kryon már pár éve mondta, hogy lassan majdcsak megtalálják. :)

2 megjegyzés:

  1. Kicsit zsibog a fejem, de főleg az első írásban nagyon érthetően van leírva az a szemlélet, ami az emberiség igazi fejlődését vetítheti előre. S bár azt hiszem egyházakra ugyanúgy szüksége van az embereknek, mint kocsmákra és különféle klubokra, a hitnek előbb-utóbb valóban személyesnek kell válnia. Ott kell a természetfeletti keresését elkezdenünk, ahol a legkönnyebben megtalálhatjuk: magunkban... onnan meg már egyszerűbb a feljebb lépés!

    VálaszTörlés
  2. Ha magunkat megtaláltuk, mindent megtalálunk. Ha magunkat megtanultuk szeretni, akkor másokat is sokkal könnyebb. A felfelé vezető út belőlünk nyílik. Ígérem, egy darabig lájtosabb leszek! :)
    A kocsmákkal -a jó kocsmákkal- semmi bajom, és ahol sok jó ember összejön, abból sok jó kisülhet!

    VálaszTörlés