2014. november 27., csütörtök

"Csak nézzük tétlenül?"



Szerettem volna beszúrni ezt a videót, de valami miatt nem sikerült. Megpróbálom a linket betenni, hátha úgy megy:
Fontosnak tartom, hogy minél többen megnézzék, és elgondolkozzanak az itt hallottakon. Főként akkor, ha még így soha nem gondoltak rá. Nagyon egyetértek, bár az utcára nem biztos, hogy ki kéne menni, de milyen egyéb eszközünk van?
Szeretem azt hinni, hogy nem történhet meg, hogy az orrunknál fogva vezetve besétálunk újra a kelepcébe, de annyira sokan nem látnak még az orrukig sem. Remélem, sőt tudom, hogy körülöttünk a világ ezerrel változik, de vajon milyen megtapasztalásokat választ magának az emberiség?

4 megjegyzés:

  1. Ha jól értem a ti kormányotok már elkötelezte magát az oroszoknak, úgyhogy ti már a jó úton vagytok...de azt szerettem volna még megtudni, hogy végül is Putyin mit akar, mert nem derült ki a filmből...

    VálaszTörlés
  2. A kormányunk már előbb is elkötelezte magát más irányba, így most újrajátszuk a "hogyan üljünk meg két lovat egy fenékkel?" nevű játékot. Pedig ebbe már többen belehaltak... Amúgy meg a kormány azt sem tudja, hol áll a feje. Putyin interjút találsz itt jobb oldalon, a Világ helyzete c. blogon. Próbáltam belinkelni, de nem akarja. Nektek is vacakolnak a funkciók?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam az interjút is...komisz egy ember ez a Putyin...mint a papok, a víz prédikálásához jól ért...

      Törlés
  3. A politikusok végülis szoros szövetségben vannak a papokkal. Bizonyára a legjobb szándékú politikusnak is behatárolt cselekvési tere van. A szándékok tisztasága, vagy aljassága meg csak később válik nyilvánvalóvá. Mindnek lelke rajta... A gond szerintem az, hogy a tömmeg mossa kezeit. Nem vállal felelősséget a saját sorsa alakításáért, hanem hivatkozik a vezetőire. Mindenről azok tehetnek, ő csak elszenvedő fél, aki szimpla áldozat.

    VálaszTörlés