2012. április 24., kedd

Egy kis közvélemény kutatás

soldtothecircus.com
Volt-e valaki, aki  végighallgatta a tegnapi file-t, és ha igen, mit gondolt felőle?

4 megjegyzés:

  1. Végigszenvedtem. De valószínű nem vagyok hozzá eléggé spirituális alkat. Nekem egyébként is az égnek mered a hajam az ilyen megnyilvánulásoktól. Volt nekem egy ilyen hülye élményem amikor egy karizmatikus gyülekezetbe pottyantam teljesen tudatlanul és majd lemeredtem amikor elkezdtek -később tudtam meg - az angyalok nyelvén beszélni. Na ilyen érzésem volt most is, ezt hallgatva. Csak persze ma már nem meredek le az ilyesmitől.

    VálaszTörlés
  2. Bevallom, én nem hallgattam meg, rákattintottam és a cimből itélve nem nekem valónak találtam. Az jutott eszembe, mikor azt hiszem szintén nálad találtam valami videót rezgésekről, vagy már nem is tudom mi. Valami leirás is volt hozzá fűzve, hogy ez általában milyen hatással van az emberekre. Nagy százalékban pozitiv, kellemes hatást kelt, egészen kevés százalékot irt, akikre taszitóan, kellemetlenül hat. Na, én egyértelműen ebbe a csoportba sorakoztam be, bármit jelentsen is ez.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm mindkettőtöknek a véleményezést. Majd, ha lesz több időm írok róla bővebben.

    VálaszTörlés
  4. Meghallgattam, most.
    Még nem tudtam megbékélni a buddhista morgásokkal, de attól éreztem a hangulatát a fickónak. Volt benne kétségbeesés is, aztan megnyugvás is. Valamiért rám nem hatott, csak külső "szemlélő" voltam.

    VálaszTörlés