2012. január 1., vasárnap

Változások

http://farm5.static.flickr.com/4036/4332266978_bb040bf106_o.jpg
Akkor csapjunk a közepébe! /Így, év elején ez lehet hogy durva :))/
Már megint az egyik kedvenc tűnődnivalóm körül forognak a gondolataim: mit is jelenthet az, hogy "felemelkedés"? Hogyan és mitől változhatnak a dolgok? Hogyan alakul át a Föld, és mivel járhat az, hogy "5. dimenzióra váltás"?
Az apropót az adta, hogy találtam egy  cikket az origo-n  amiben azt taglalják, hogy Földünk alakja állandóan változik. Jelenleg így néz ki:
  
Szóval akkor valóban folyamatos változáson, átalakuláson megy keresztül, mint ahogy azt gyakran hangsúlyozzák különféle források. Ahogy ezen a képen nézem, épp azokon a területeken vannak "kitüremkedések", ahol a valamikori Lemúria (Csendes-óceán), és Atlantisz (Atlanti-óceán) lehetett. Ezek a rég elsüllyedt kontinensek állítólag újra a felszínre emelkednek, többek között ezek is okozzák majd a tengerszint emelkedését egyes területeken. Na, majd látjuk, - vagy nem -, ez majd a jövő zenéje.
A Föld felszíni változásainál érdekesebbnek tartom a dimenzióváltás kérdését.
Ha elfogadom, hogy a jelenlegi és a következő időszakokban folyamatosan magasrezgésű (nagy frekvenciával rendelkező ) energiák érik a Földet, akkor könnyen elképzelhető, hogy komoly, az anyag szerkezetében bekövetkező változások jöhetnek létre, vagy vannak máris folyamatban.
A bejegyzés kezdő képén a vízben hang hatására (a hang ugye: rezgés) létrejövő mintázatokat láthatunk, de egyéb csodákat is lehet látni, ha beírjuk a képkeresőbe, hogy: "cymatics", vagy az alábbi linken:
Látható, hogyan alakulnak át a formák a frekvenciaszint emelkedésével.
Szóval, hogyha tényleg igaz, akkor a Földdel együtt mi is szépen átalakulunk, már ha kibírjuk :)
He-he, kíváncsi vagyok, milyen érdekesen fogunk kinézni! :))

2 megjegyzés:

  1. No, azért ha az óceánokat visszatesszük, gömb lesz az. Virtuálisan mumifikálták drága glóbuszunkat.
    A szilárd vázunk nekünk is eltér egy picit a látható külsőnktől az utóbbi javára és mindkettő változik is rendesen mire lefutjuk életünk körét. A Föld is változik.
    A rezgések vagy harmonizálják ezt a változást vagy szétzilálják. Na, ezt meg az arcokra vésődik rá. Ugyanaz kicsiben, mint nagyban.

    VálaszTörlés
  2. Hát, persze, ez csak a szilárd köpeny! Az arcokkal kapcsolatban meg annyi a hozzáfűzni valóm, hogy akkor már érthető, miért fiatalodunk! :))

    VálaszTörlés