2012. január 4., szerda

Kilátás


Ezt láttam az ablakból, ha jobbra néztem,

 
ezt pedig akkor, ha balra.
Nyolc éven keresztül nem tudtam megunni, gyakran adtam hálát, hogy ilyen helyen dolgozhatom, ahol falnyi széles ablakon árad be a fény. Jó volt belépni, levegős, meghitt, nyugodt hely volt. Szerettem, és szerették a vendégeim is.
Tegnap kipakoltam. Durva nap volt... Előző este szólt a telefon, hogy egy rögtönzött gyűlésen bejelentették a bezárást. Én már napok óta feküdtem, mert idegbecsípődésem lett még 29-én, aztán ledolgoztam vele 11 órát, és másnap felkelés után majdnem elájultam a fájdalomtól, (még kiabálni sem volt erőm) ez végképp leállított. Nem dicsekedtem eddig ezzel, most is csak azért mondom, hogy ilyen állapotban mentem költözködni. Nem tett jót sem fizikai, sem lelki szinten.
Érdekes tapasztalat, hogy amikor beomlik egy valóságszintem, egyúttal mindig komoly, fizikai szinten is jelentkező problémákkal jár.
Nos, akkor most már jöhet a következő lépés: megvalósítani az álmot! Gatyafelkötés indulhat.
Csak előtte lábra kell tudnom állni, mert még erősen feszít az ishias idegem... :)
Pedig a munkaügyi központ is 11 km ide.

7 megjegyzés:

 1. Hát, mit is irhatnék, ez durva, akármelyik oldaláról nézem! Bár, ha sikerülne fentről néztem, talán egészen más rajzolódna ki, valami sokkal szebb ennél. Ezt kivánom neked! A gatyaszár felkötés az úgy látszik kihagyhatatlan és a lépésről lépésre való épitkezés az álom felé . . .

  VálaszTörlés
 2. Ilyenkor tenyleg csak keresi az ember a szavakat..eloszor is gyogyulast kivanok, nekem is volt mar egyszer, tudom milyen a csillagokat latni.Az alomhoz pedig nagyon sok erot es sikert Kati!

  puszillak!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon köszönöm mindannyiótoknak az együttérzést, a biztató szavakat, a jókívánságokat. Ha másért nem, de ezért az emberekért, akik Ti vagytok, érdemes volt belefogni a blogozásba. Hiába virtuális ez a világ, mögötte az emberek nagyon is valódiak.
  Majd ha már egészséges leszek, jobb lesz a hangulatom. Legjobban a fizikai tehetetlenség és kiszolgáltatottság zavar. / Lehet, hogy épp ezt kell tanulnom? :) / A többi majd kialakul!
  Szóval lányok, még egyszer nagyon köszönöm, Zita Neked is, sokat emeltél rajtam, még percekig vigyorogtam a beszélgetésünk után! :)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Libuc!

  Repülj! :)

  (De elébb gyógyulást kívánok, s míg idelenn vagy, gyűjts erőt az elrugaszkodáshoz!)

  VálaszTörlés
 5. Épp azt csinálom, Duende, vagyis erőt gyűjtök. :) Tulajdonképpen élvezem is, hogy "legálisan" alszom éjjel-nappal. Remélem ez a gyógyulás útja! :) Aztán majd próbálkozom a repüléssel. Köszi!

  VálaszTörlés
 6. :) Lin-csi szerint az alvás művészet! :)

  VálaszTörlés