2011. május 20., péntek

Takarítás

intodesigninc.wordpress.com
Na, ma majdnem így néztem ki!
Na jó, de a seprű, az legalább ilyen jól nézett ki a kezemben!
Az újabb szabadnap újabb élvezetek forrása volt számomra, és olyan sikeresen tevékenykedtem, hogy Jóanyám elkezdett morfondírozni, hogy egy kedves ismerőse azt mondja, hogy akik kijárnak házakhoz takarítani, milyen jól keresnek, még a tengerpartra is mennek nyaralni!
Viszonylag gyorsan lehűtöttem a lelkesedését, hogy különbség van a két fogalom között, hogy az ember szereti csinálni, vagy igyekszik jól csinálni annak ellenére, hogy nem szereti csinálni.
A takarítással is úgy vagyok, mint a főzéssel: a végeredmény miatt megcsinálom, de nem tartozik a szenvedélyeim közé. Bár...! A múlt nap volt egy élményem.
Mivel konyhatündér leánykám rászoktatott kölönféle finomságokra, / amikre magamtól sosem vetemedtem volna, mivel a szakácskönyveket sosem találtam túl olvasmányosnak /, rákinvántam a sajtkrémmel töltött spenótos palacsintára. /Duende, Eszter, most figyeljetek! :)/ Mit mondjak? Befaltam belőle hármat, mikor kész lett, a receptért lehet jelentkezni, de ez mégsem egy gasztroblog, csak most kitértem a kerékvágásból. Lehet, hogy ez a takarítás mellékhatása? Sőt napok óta a bodzaszörpöt szeretném elkészíteni, csak még eddig nem jött össze. Lehet, hogy az idén is kifutok az időből? :) 
A nap koronája a Syrius dala, szeretettel mindenkinek, aki szereti:

6 megjegyzés:

  1. :))
    A csoda az élet természete. :)

    VálaszTörlés
  2. Duende, bizony, folyton változunk, magunk sem hinnénk, mikké! :)
    Ágnes, örülök, mert én is élveztem, ahogy írta magát! :)Valójában szeretnék mindig ilyen hangulatban lenni, de lehet, hogy csak a mániás depresszió felszálló ágában vagyok! Jó, ilyenekkel nem játszunk, úgyhogy: töröl, töröl! :)

    VálaszTörlés
  3. Óóóó! Megtiszteltetés, hogy a spenótos palacsintáról eszedbe jutottam! Ígérem, a takarításról nem én fogok... :))

    VálaszTörlés
  4. Eszter, drága! Nem csak a spenótos palacsintáról jutsz eszembe! Akkor is eszembe jutottál, amikor egy régi kedves barátomnak kislánya született, és arra gondoltam, érdekes lenne megcsináltatni a születési képletét! Ugye, vállalsz ilyet?

    VálaszTörlés