2011. április 22., péntek

Rétegek

http://www.dsphotographic.com/g2/canada/albertabadlands/Horseshoe+Canyon+-+001.jpg.html
 Amikor testet öltünk, több zsilipen haladunk át. Alkalmassá kell válnunk, hogy földi körülmények között, megvalósíthassuk azt, ami tervünkben szerepel. Bonyolult egymásrahatások alakítják testünk létrejöttét, megjelenésünk a térben egyfajta hologramm. Genetikai kódjainkba bevésődnek őseink megélt tapasztalatai, ránk hagyományozódnak életeken keresztül megoldatlanul hurcolt problémáik. Ezért reagálunk automatikusan úgy egy helyzetre, ezért járjuk öntudatlanul is a kitaposott ösvényeket. A megélt rétegek bennünk élnek, visszük magunkkal, míg fel nem ismerjük, és fel nem oldjuk őket. A jelenleg ránk ható energiák ezeket a rétegeket lazítják fel bennünk, segítve minket abban, hogy ez a sok, leülepedett, megkövesedett réteg föllazuljon, és meg tudjunk szabadulni tőle. Ezek úgy jelentkeznek a mindennapjainkban, mint lelki, vagy fizikai fájdalmak, konfliktusok. Szenvedéseket okoznak, mert napvilágra akarnak jönni, ki akarnak törni a régi bezártságból, mert nem akarunk róluk tudni, nem merünk velük szembenézni, pedig ha felismerjük és elengedjük őket, az számukra és számunkra is maga a szabadulás.

2 megjegyzés:

  1. igen, igen... csak hát ki/mi irányítja a felismerést?

    VálaszTörlés
  2. Kedves János, az úgy volt, hogy egy egész bejegyzésben akartam válaszolni a kérdésedre, de teljesen mássá formálta magát, mint amit én akartam. /Ld.:A tojás és az ő eredete/
    Röviden csak annyit írok most Neked válaszul, hogy Te magad. Most már csak azt kellene tudni, hogy kit értesz ez alatt? :)

    VálaszTörlés