2011. február 1., kedd

Díjbumeráng

Íme, a két bumerángdíj, ami úgy jött létre, hogy a meglepetés meglepetést szült. A részletek iránt érdeklődők  a Napébresztő és a Kristályprogram blogokban magyarázatot találnak, itt most csak annyit szeretnék hozzáfűzni,, hogy szívmelengető érzés, mikor a tisztelet és a szeretet kölcsönös.
Vári Zita tudta nélkül elindított a blogozás dús legelőire és azóta is inspirál és tanít. Köszönöm, hogy a Hajnalvárót is méltónak találtad erre a díjazásra! Mivel a másik blogomban igyekeztem leegyszerűsíteni a problémát, most szembesülnöm kell mindennel, amit ki akartam hagyni, egyúttal lehetőséget kapok arra, hogy megtegyem , amit sajnáltam, hogy kihagytam. Köszönöm, a tanítást!
Nos akkor, vágjunk bele:
Rácz Ildikó alias Csutkailda számomra etalon. Gyönyörű blogjai közül most a kevésbé ismertet, a Napkapu-t jelölöm a díjakra. A lényében jelenlévő harmónia, a keze alól kikerülő és körülötte jelenlévő szépség, az, hogy felhívja a figyelmünket a meglevő értékeink tiszteletére, mind csodálatra késztet.
A Fénylótusz Cs. Szabó Virág blogjában saját érzéseim, gondolataim köszönnek vissza letisztultabb, tökéletesebb formában. Mindig élmény olvasnom a bejegyzéseit. Mindkét díjat küldöm.
Dozvald János blogja a Blogdogvagyok mindig különleges szellemi csemege, egyedi színfolt, felfrissülés, vagy épp ellenkezőleg... :)) Abszolút kedvenc és kreatív, így illeti a két díj.
Küldök még négy Kreatív Blogger Díjat:
Verrasztó Tibornak a Mandalák és fölhangolt szavak-körutazás a végtelenbe blog alkotójának, a gyöngyökké érlelt gondolatokért. Remélem egyszer azért megszületik majd a tervből valami! :)
Bottyán Katalinnak, aki grafikusként, fotósként, költőként, és sorolhatnám még, azt bizonyítja számomra, hogy az alkotó ember minden megnyilvánulása önmaga kiteljesedése. Csodálatos világ amit létrehozott!
Magura Zsuzsa blogja a Mandala - Neked! Külön köszönet az új varázsjelek megalkotásáért! Zsuzsa könyve, a TEReMtÉSZET kiskönyve, ami nekem nagy élmény volt, sajnos, ahogy látom, jelenleg nem elérhető.
Külön öröm számomra, hogy a Roadwalkers duo tagjai igen jó és különösen közeli ismerőseim :). Kreativitásukhoz nem férhet kétség!
Hogy ne legyen fáklyásmenet, itt vannak a kötelezettségek, amennyiben valaki úgy dönt, hogy lubickolni akar a dicsőségben:
A Kedvenc blog díj feltételei:
1.- Írj egy bejegyzést, amelyben kiteszed a Liebster Blogképet,és másold be ezt az útmutatót!
2.- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét,
3.- Ezután gondolkodj el, melyik 3-5 blog, amelynek továbbítani szeretnéd, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd egy hozzászólásban a jelölésről,
4.- Tehetséges, kezdő blogolókat részesítsd előnybe, ne olyanokat,akiknek több mint 100 követőjük van.

A Kreatív Díj feltételei:
1.-A díjat meg kell köszönni.
2.-A logót ki kell tenni a blogomra.
3.- Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4.-Tovább kell adnom 7 embernek.
5.- Be kell linkelnem őket.
6.-Megjegyzést kell hagyni náluk.
7.-El kell árulnom magamról hét dolgot.

Mivel eddig csak jókat árultam el magamról, most árnyaltabb leszek:
Halogatok. Nem szeretek olyan dolgokat csinálni, amik újratermelik magukat. Szeretek olyan dolgokat csinálni, amiknek látszólag semmi értelme. Nem bontom fel a hivatalos leveleket. Ha muszáj, mindent meg tudok csinálni. /Majdnem/ Nem tudom megjegyezni a számokat, különösen, ha árakról van szó. Utálok vásárolni.
Akkor talán én a magam részéről meg is tettem mindent. Remélem mindannyian jó játéknak fogjátok fel, és szeretetem és megbecsülésem jeleként értékelitek!

7 megjegyzés:

 1. Kedves Libuc! Köszönöm a Gesztust, hogy blogomat díjazásra érdemesnek ítélted. Különösen örömömre szolgál, hogy a másság iránti tolerancia, sőt, pozitív értékelés nyilvánul meg benne. Bár sajnálhatnám, hogy a felfrissülés mellett ellenkezőleg is hatnak rád némely bejegyzéseim, mégis inkább örvendek ennek, mert annak jele ez talán, hogy nem a legolcsóbb játékot játszom ebben a nem igazán egyértelműen jó vagy rossz világban.
  Kis időbe bele fog telni, míg a díjazással járó feltételeken és eljárások módozatain átrágom magam, (már szinte EU pályázat), de ami késik, nem múlik.
  Felebaráti szeretettel
  D-Vektor (aki szintén én vagyok)

  VálaszTörlés
 2. Nagy örömömre szolgál, hogy elfogadtad a díjakat, és bízom benne, hogy megbirkózol a pályázati feltételekkel. :)Üdvözlet Mindenkinek Aki Vagy! :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Kati!
  Köszönöm szépen a díjat, nagyon jólesett, hogy gondoltál rám! De mégis azt kell mondanom, hogy nem fogadhatom el. A blogom tulajdonképpen egy virtuális könyv, és mint ilyen, egységes, zárt egész. Nem szeretném sem képi, sem gondolati világát megbontani. Eddig is kerültem benne minden személyes megnyilvánulást, mindig csak és kizárólag a műveim bemutatására szorítkoztam. Remélem, hogy nem bántalak meg azzal, ha ezt a megtisztelő díjat most elutasítom. Szeretném, ha a baráti viszony ezután is megmaradna kettőnk között!
  Szeretettel üdvözöl: Tibi

  VálaszTörlés
 4. Tibi, természetesen minden a régi, és nem baj, ha így gondolod! A lényege úgyis az, hogy tudod, hogy szeretem amit csinálsz. /Még mindig!/ :)

  VálaszTörlés
 5. Kati, köszönöm, hogy ilyen megértő vagy! De nem is kellene ezen nagyon csodálkoznom, hiszen többek között ezért a -minden létezőt elfogadó- hangnemért térek vissza rendszeresen a blogodhoz...

  VálaszTörlés
 6. Drága Kati!
  Hálásan köszönöm, hogy megtiszteltél a szereteteddel.
  Mindig jóleső érzés tölt el, ha rád gondolok.
  Sok Áldást kívánok Életedre!
  Barátsággal:Ilda

  VálaszTörlés
 7. A tisztelet és barátság kölcsönös, és bízom benne, hogy egyszer szemtől-szembe is találkozhatunk :)!

  VálaszTörlés