2010. december 15., szerda

Őrízni az álmot


„És az eljövendő korszakról ez a víziónk:
A világot, mint csillogó hálót látjuk, ahol minden nagyszerűen kölcsönös összeköttetésben van egymással. Egy civilizált bolygót látunk, és olyan emberek lakják, akik teljesen tudatában vannak teremtő erejüknek. Emberek, akik bölcsességből cselekszenek, mert tudják, hogy ők a valóságuk teremtői. Egy új Földet látunk, ahol az embereknek nincs szükségük többé törvényekre azért, hogy megvédjék magukat egymástól. Egyetlen törvény lesz csupán érvényes: a kölcsönös tisztelet az emberek, és minden élőlény között. Egy Földet látunk, ahol nincs elkülönültség, a mohóság és ítélkezés miatt. Ez egy olyan időszak, amikor az életenergiák teljes hálózata újra működni fog. Egy új Földet látunk, ahol az emberek önmagukat vezetik. És a cselekedeteiket és a gondolataikat a szívük bölcsessége fogja táplálni. Egy új FöldAnyát látunk, Aki minden teremtményével összhangban él, Akit táplálnak, és Aki táplál, Aki lélegzik és lélegzetet ad, Aki meleget kap és meleget ad. Egy olyan Földet, amely az univerzum ritmusával együttmozog.”

Ha látod magad körül a változásokat, ha aggodalmat érzel, mert az életed nehézségekkel teli, ha tele vagy bizonytalansággal a jövőt illetően, és azt kérdezed: mit tehetek én azon kívül, hogy figyelek és próbálom a tapasztaltakat értelmezni? Akkor én azt mondom: legyél az, aki őrzi az álmot!
A mayák megalkották a képet. A megvalósítás a mi dolgunk.

5 megjegyzés:

 1. Hányszor kell még addig újra leszületnünk????

  VálaszTörlés
 2. Hát ez egy szép látomás, csak ismerve az emberi természetet eltarthat egy ideig, amíg bekövetkezik. Rajtunk múlik, de ... mindegy nem akarok pesszimistán gondolkodni :)

  VálaszTörlés
 3. Uraim, mindenki annak a megvalósulását segíti, amiben hisz! Aminek adod az energiádat, az erősödik tőle.
  János, én úgy döntöttem, hogy véget vetek a karmikus ciklusomnak. Ebbe a világba, ha így marad, én többet nem jövök játszani. :)
  Intuitív, Te mondád: rajtunk múlik. Mindenkinek a saját felelőssége. Akár mondhatnánk azt is, hogy "de", de minek? :)

  VálaszTörlés
 4. Remélhetőleg, abban a végső fázisban vagy, amikor már dönthetsz, visszajössz-e, vagy sem...

  VálaszTörlés
 5. Ennyire önelégült azért nem vagyok, de szívesen venném, ha nem kellene több kört futnom. :)Ez a világ egyre távolodik attól, ahol jó élni. Ezért próbálok lehetőségeim szerint minél többet tenni a megváltoztatásáért.

  VálaszTörlés