2010. augusztus 7., szombat

Mexikói öböl


Tegnap kaptam egy írást e-mailben, bevallom nem olvastam végig, mert újabban tartózkodom a negatív hírektől és az ijesztgetésektől. A levélben leírják, hogy talán nem is véletlenül történt, ami történt. Azt, hogy nagy baj van így is tudom, ám tenni alig tudok ellene. Amit viszont megtehetek, meg kell tennem. A holnapi nap, 2010. 08. 08. nagyon jelentős energiákkal rendelkezik. Ezt szeretné kihasználni az emberiség egy része, hogy közös gyógyító meditációval, /gondolat fókuszálással/ segítse a Földet. A gondolatnak teremtő ereje van, vagyis, önmagában energia. Ha így van, akkor a feladatunk csak annyi, hogy holnap, augusztus 8.-án küldjük el gyógyító szándékunkat, és szeretetünket a Föld beteg részeihez, kiemelten az olajkatasztrófa helyszínére. Holnap 11 óra 11 perctől 8 percen keresztül, ha összeadódnak gyógyító szándékunk energiái, talán tenni is tudunk valamit ahelyett, hogy csak szörnyülködnénk. Ez igazán nem kerül nekünk semmibe. Köszönet és áldás minden résztvevőnek!

2 megjegyzés:

  1. Oda is, meg azoknak a beteg elméjűeknek, akik ilyen, olyan, amolyan sérelmükért, vagy a bánat tudja miértjükért ártatlanokba eregetnek golyót, és ebből elindul egy láncreakció, hogy minden betegségre kéne, hisz a Világ beteg, úgy, ahogy van.
    Utálom a XXI. századot!!! A szívemet a XX.-ban hagytam...

    VálaszTörlés
  2. Ez a világ, ami most van, nem az én világom. Ha sikerül, egy új világot hozunk létre. Egyre többen veszünk benne részt, szerintem Neked is ott a helyed! :)

    VálaszTörlés