2010. január 27., szerda

minimal


Meg kell tanulnunk mindenben megtalálni a szépséget! Mert mindenütt ott van, csak nem is használjuk az érzékeinket. Megyünk az utcán, a fejünkben dörömbölnek a gondolatok, az elfojtott indulatok, a ki nem mondott mondatok. Megoldatlan helyzetekre számtalan nemlétező variációt lefuttatunk, aggódunk, pánikolunk, versenyt futunk a nemlétező idővel. Elfutunk a szépségek, az élet, az igazán fontos dolgok mellett. Már régen elfelejtettünk rácsodálkozni a bennünket mindenhol körülvevő gyönyörűségekkel teli világra.
Nincs fontosabb, mint az a pillanat, amit éppen élsz!
Csak ami most van, az a valóság, soha nem volt és soha nem lesz újra!


Föld a cseppekben

Találtam ezt a fotót
/és még sok fantasztikusan jót /, és persze tűnődni kezdtem... Vajon milyennek is képzelem el a születő Új Földet? Hogyan hathatják át egymást a dimenziók? Hogyan lehetne érzékelni a folyamatot? Elalvás előtt hagyom, hogy alkossa meg magát a tér körülöttem, hogy színek és mozgások ébredjenek, de egy határon túl nem jutok. Talán nagyon akarom. Emlékszem, mikor jó tíz éve olvastam Steinert a Föld különböző ciklusairól, mennyire abszurdnak és érthetetlennek találtam. Most személyesek részt veszek egy új születésben. Ha minden jól megy :-)...
-->
2010.01.27.
RÉ-Vész

Mit viszel Magaddal a Végső Mérés Idejében?
Készíts listádat, de vigyázz listád csakis örök értéket mutathat.
A lineáris idő Most pillanatától számítva a 99. napon elindul a HaJó, melyet az örök Ré-vész vezet.
A 99 nap minden pillanata lehetőséget ad az örök érték feltárására SZívedben.
Átfordító Erőként áramlanak a Központi Mag Hangjaként az Erőhatások, melyek csakis a SZívedben MegErősödve érnek Lényed  bizonyosságában.
Minden pillanatot figyelemmel tölts, bizalommal érlelj és szereteted hasson át, mert eljött az IDŐ.
Csakis a LélekJelenlét számít, az a Tér amit megtöltesz örök értékkel.
Csendben, nyugalommal érleld lelked virágait.

/Baranyai Zsuzsanna