2012. május 20., vasárnap

Egyidőben, ugyanazt, együtt


Holnap hajnali fél négykor szándékom szerint kinn ülök majd a csillagos égbolt alatt, és csatlakozom ahhoz a világméretű meditációhoz, amelynek a célja, hogy segítse a világunk, az életünk jobbra fordulását.
Sokáig nem értettem, hogy ugyan mi köze egy bolygó együttállásnak a mi életünkhöz, de ma már elfogadom, hogy minden létező saját energiaminőséggel rendelkezik, és az energiák kölcsönhatásba kerülnek egymással, aminek a következménye, hogy változásokat okoznak egymásban. Rendszerint az erősebb energia formálja át a gyengébbet, de mindenképpen hatnak egymásra. Amikor több égitest kerül egy vonalba, akkor különleges helyzet áll elő, speciális minőség jön létre. Aki többet akar erről az együttállásról és annak spirituális jelentőségéről tudni, azoknak ajánlom a
oldalakat.
Aki szokott egyedül meditálni, de még sosem vett részt közös meditációban, annak tiszta szívemből javaslom, hogy most tegyen egy próbát! Amikor - bár a tér távoli pontjain -, de sokan egyszerre ugyanazt szeretnék elérni akkor valami hihetetlen dolog történik. Egyszercsak elkezdi érezni az ember a többi ember energiáját, ahogy összekapcsolódik a sajátjával. Az energia felerősödik, magávalrántja, vagy letaglózza, az embert, érezni, hogy zúdul a testen keresztül egy csodás erő. Elmesélni nehéz, meg kell élni. Sőt egyénenként más és más lehet. Egy biztos: sokkal intenzívebb érzés, mintha csak egyedül végzi valaki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése